Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Brez rokavic

Na zalogi
SKU
9789610150107
Dodaj v primerjavo
Cena 24,99 €

Ta knjiga je namenjena življenjski praksi, saj nam je teorija večinoma jasna, piše avtor v Uvodu. Večinoma vemo, kaj bi morali storiti, ne vemo pa, kako to storiti!

Dodaj na seznam želja

Za vse, ki življenja ne želijo doživljati kot generalke, 
za vse, ki se ne sprijaznijo z življenjem, ki jih ne zadovoljuje, 
za vse, ki iščejo odgovore, in ne izgovorov, 
za vse, ki želijo življenje posvetiti ljubezni! 


Vsi odgovori so v notranjosti

Vemo, na primer, da bi morali priznati napake, vendar to storimo le redko. Vemo, da bi morali ljubiti sebe, ne vemo pa, kako to uresničiti. Vemo, da bi morali čutiti hvaležnost ali odpustiti, ne vemo pa, kako. Vemo, da bi bilo modro priznati različne napake, vendar nam ego tega ne dovoli.

Mene pa zanima prav to – odgovoriti na vprašanje, kako. Kako zdravo ljubiti sebe, odpustiti, biti prisoten v zdajšnjem trenutku, doseči mir s starši, sprejeti spremembo ... kako, kako, kako ...

 

O življenju, Bogu, ljubezni, duhovnosti

Bruno Šimleša je avtor uspešnic, tako doma, na Hrvaškem, kakor tudi pri nas v Sloveniji (Ljubeznoslovje, Šola življenja). Tokrat razlaga življenje brez rokavic, ki se odraža skozi odnose, predvsem z (naj)bližnjimi, najbolj pa seveda skozi odnos do sebe. V knjigi odgovarja na vprašanje, kako. Torej, kako imeti rad sebe in druge, kako ljubiti, kako dobro živeti.

Skozi svoj pogled, ki ga namenja odgovorom v pismih bralcev, nam odstira praktičen pogled na svet in predstavlja stranpoti, ki niso duhovnost, ljubezen, strpnost in spoštovanje življenja. Govori o sebi in svojem doživljanju sveta – in stoji za svojim razmišljanjem preprosto s tem, kar je.

Ni preprostih in hitrih rešitev, je le vsakodnevno delo na sebi in odnosih, ki posledično zagotavlja dolgotrajen uspeh vsakega izmed nas. Obvezno branje za vse, ki si želimo kakovostnega življenja!

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789610150107
Leto izdaje 2018
Število strani 344
Dimenzije 14,0 x 20,0
Vezava Mehka
Izdal Mladinska knjiga Založba d.d.
Avtor Bruno Šimleša
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Brez rokavic
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Brez rokavic

Cena 24,99 €