V vrečki ni artiklov.
Brez rokavic

Za vse, ki življenja ne želijo doživljati kot generalke, 
za vse, ki se ne sprijaznijo z življenjem, ki jih ne zadovoljuje, 
za vse, ki iščejo odgovore, in ne izgovorov, 
za vse, ki želijo življenje posvetiti ljubezni! 


Vsi odgovori so v notranjosti

Vemo, na primer, da bi morali priznati napake, vendar to storimo le redko. Vemo, da bi morali ljubiti sebe, ne vemo pa, kako to uresničiti. Vemo, da bi morali čutiti hvaležnost ali odpustiti, ne vemo pa, kako. Vemo, da bi bilo modro priznati različne napake, vendar nam ego tega ne dovoli.

Mene pa zanima prav to – odgovoriti na vprašanje, kako. Kako zdravo ljubiti sebe, odpustiti, biti prisoten v zdajšnjem trenutku, doseči mir s starši, sprejeti spremembo ... kako, kako, kako ...

 

O življenju, Bogu, ljubezni, duhovnosti

Bruno Šimleša je avtor uspešnic, tako doma, na Hrvaškem, kakor tudi pri nas v Sloveniji (Ljubeznoslovje, Šola življenja). Tokrat razlaga življenje brez rokavic, ki se odraža skozi odnose, predvsem z (naj)bližnjimi, najbolj pa seveda skozi odnos do sebe. V knjigi odgovarja na vprašanje, kako. Torej, kako imeti rad sebe in druge, kako ljubiti, kako dobro živeti.

Skozi svoj pogled, ki ga namenja odgovorom v pismih bralcev, nam odstira praktičen pogled na svet in predstavlja stranpoti, ki niso duhovnost, ljubezen, strpnost in spoštovanje življenja. Govori o sebi in svojem doživljanju sveta – in stoji za svojim razmišljanjem preprosto s tem, kar je.

Ni preprostih in hitrih rešitev, je le vsakodnevno delo na sebi in odnosih, ki posledično zagotavlja dolgotrajen uspeh vsakega izmed nas. Obvezno branje za vse, ki si želimo kakovostnega življenja!

9789610150107 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/b/r/brez_rokavic.jpg 9789610150107
24.99 EUR 2021-08-05 Zaloga: Na zalogi

Brez rokavic

Brez rokavic Bruno Šimleša

O življenju, ljubezni, Bogu in duhovnosti

Ta knjiga je namenjena življenjski praksi, saj nam je teorija večinoma jasna, piše avtor v Uvodu. Večinoma vemo, kaj bi morali storiti, ne vemo pa, kako to storiti!
Cena: 24,99 €

Podrobnosti artikla Brez rokavic

O avtorju Brez rokavic

Bruno Šimleša

Bruno Šimleša

Zagrebški sociolog Bruno Šimleša, ki mu pravijo tudi pop psiholog, je kolumnist in avtor knjig za samopomoč, v katerih največ piše o ljubezni in odnosih, zelo radi pa ga berejo tudi slovenski bralci, predvsem bralke. Sam trdi, da je pomagal že tisočim, idej za pisanje o ljubezni in ljubezenskih težavah pa mu ne bo zmanjkalo nikoli.

Več o Bruno Šimleša

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).