V vrečki ni artiklov.

Brez skrbi: Preverjen postopek v štirih korakih posebej za zaskrbljene ženske

Brez skrbi: Preverjen postopek v štirih korakih posebej za zaskrbljene ženske Denise Marek

Izberite si enega od 52 preprostih postopkov za razbremenitev vsak teden v letu, recite STOP skrbem, vsaka vaša odločitev naj bo IZZIV na poti v umirjenost. In še prijazen trik: pokukajte najprej v naslove in podnaslove poglavij in njihove konce, resnično pritegnejo k branju vsega, kar je vmes. Tam vas čaka kup ljubečih spodbud. Brez skrbi - to je ključ do notranjega miru, ki si ga želite in zaslužite!
 
Cena: 14,99 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-226-861-9
Leto izdaje 2008
Število strani 219
Dimenzije 12,5 x 18,5
Avtor Denise Marek
Vezava Ne
Izdal Karantanija
Kategorija Knjige za osebno rast žensk

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

TINA

Objavljeno 12.09.2014

Spopad z nenehnimi skrbmi in vsakdanjim stresom ti

Spopad z nenehnimi skrbmi in vsakdanjim stresom ti lahko na poti uspeha in brezkrbnega življenja predstavlja veliko oviro. Avtorica na preprost način predstavi možnosti oz. način kako se spopadati z vsakdanjimi tegobami. Velikokrat se sami zavedamo da imamo težave vendar glede tega ne naredimo nič. V knjigi bo vsekakor med opisanimi strategijami vsaka ženska našla tehniko oz. način kako se spopasti z osamljenostjo, napačnimi odločitvami in vzeti življenje v svoje roke.

Oglejte si tudi