V vrečki ni artiklov.
Brezmejni um (PREDNAROČILO)

Predviden izid knjige je 15. avgust  2020 (naslovnica in knjiga bosta prevedeni v slovenščino). 

Spodaj so napotki in razlaga prednaročila oz. prednaročilo knjig, ki jih sprejemamo v naši spletni knjigarni.

Prednaročila knjig veljajo za vse knjige ki imajo ob naslovu pripis PREDNAROČILO. To so bodi prednaročila založbe Cangura.com ali izdaje drugih slovenskih založnikih s katerimi imamo dogovorjeno sprejemanje prednaročil njihovih knjižnih izdaj.

Kaj pomeni PREDNAROČILO oz. PREDNAROČILA KNJIG?

 • Prednaročilo je napoved izida nove knjige (datum izida je zapisan pri opisu knjige).
 • Način plačila knjige v prednaročilu je plačilo vnaprej (po predračunu).
 • Po opravljenem nakupu boste na vaš e-mail prejeli predračun, na katerem je napisan zadnji rok plačila za knjigo v prednaročilu.
 • Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na vseh vplačillnih mestih Pošte Slovenije ali na vaši banki.
 • Vsa prejeta vplačila, navedena do datuma, ki so navedena na predračunu (zadnji rok vplačila prednaročila knjige) in pri opisu knjige, se upoštevajo kot uspešna rezervacija in nakup knjige v prednaročilu.
 • Vsa kasnejša vplačila se ne upoštevajo kot uspešna rezevacija knjige v prednaročilu, temveč za te velja redna cena kot za vse ostale knjige. Kar pomeni doplačilo zneska do redne cene. 
 • Če boste k naročilu dodali še knjige ali artikle iz obstoječe ponudbe, vam bomo vse naročeno (skupaj s prednaročilom) poslali skupaj ob izidu knjige. V nasprotnem primeru naredite dve ločeni naročili. 


BODITE PRVI - Za vsa knjige v prednaročilu založbe Cangura.com velja isto pravilo: 

 • Prvih 40 naročnikov ima 40% popust 
 • naslednjih 30 naročnikov ima 30% popust
 • ostali pa boste imeli 25% popust - pohitite z nakupom

  Rezervirajte si svoj izvod v prednaročilu knjige!

Za dodatne infomacije za prednaročila kjnjig, smo vam na voljo na telefonski številki 070 800 571 ali po emailu info@cangura.com.


Zaradi zakoreninjenih predstav o parapsiholoških sposobnostih in izvenčutnem zaznavanju (ESP) ne enega ne drugega pogosto ne jemljemo resno, vendar zelo veliko znanstvenih raziskav kaže, da človek premore neverjetne zmožnosti za razvijanje obojega.  Fizik in avtor knjige Russell Targ je leta 1972 soustanovil program Raziskovalnega inštituta Univerze Stanford za raziskovanje razvijanja parapsiholoških sposobnostih. Po desetih letih raziskovanja je spoznal, da nas večina lahko opiše dogodke in kraje, ki jih z običajnimi čuti ne moremo zaznati, kar je poimenoval kontrolirana jasnovidnost oziroma telepercepcija (ang. remote viewing). Russell Targ v svoji šesti knjigi, Brezmejni um, pod drobnogled vzame znanstvene in duhovne implikacije kontrolirane jasnovidnosti in bralcem predstavi izčrpne vaje, ki jim bodo pomagale razvijati svoje parapsihološke sposobnosti. Bralci se seznanijo s številnimi tehnikami in vajami, s katerimi premagujejo vse šume v glavi in razvijajo sposobnosti kontrolirane jasnovidnosti. Kontrolirana jasnovidnost prinaša pot raziskovanja sebe in samouresničenja, ki širi omejeno zavedanje zavesti vseh ljudi.


MNENJA O KNJIGI 

»Targ je v tej knjigi, v kateri pojasnjuje načela 2000 let starih Patandžalijevih jogijskih suter, opravil izjemno delo. V njej pojasnjuje tudi podobna načela budizma in drugih vzhodnjaških tradicij. Pravzaprav nam razloži, kako tudi zahodnjaške tradicije, kot sta krščanstvo in judaizem v svojih mističnih denominacijah, kot je kabala, sledijo podobnim načelom kot vzhodnjaške. Vsi smo povezani med seboj in božje kraljestvo je v nas. Gre za enoten glas in sporočilo mistikov vseh svetovnih veroizpovedi tekom zgodovine.

Ko spoznamo, da smo povezani med seboj, postanemo bolj sočutni drug do drugega in zaživimo v miru.

Targ seveda črno na belem prizna, da vzhodnjaške vere ne spodbujajo razvijanja parapsiholoških sposobnosti, čeprav jih priznavajo. Parapsihološke sposobnosti se razvijejo kot stranski produkt uma, ki se umirja med jogo in meditacijo. Vendar je osnovni namen joge in meditacije duhovne narave. Pomembni so naš duhovni jaz, preseganje iluzije ločenosti, blažena vez z Bogom v sebi in okoli nas.

Za tiste, ki pa jih zanimajo parapsihologija in jasnovidnost, so v knjigi na voljo konkretne vaje, pri čemer avtor vedno znova poudarja, da je treba parapsihološke sposobnosti vedno uporabljati v plemenite namene.«

- Avtor knjig o tej temi in o povezavah med starodavno jogo in Svetim pismom, Sanjay C. Patel, 2017

 

»Neprecenljivo delo izkušenega raziskovalca kontrolirane jasnovidnosti, ki je v veliki meri sodeloval pri prvotnem raziskovanju kontrolirane jasnovidnosti na Raziskovalnem inštitutu Univerze Stanford (SRI). Vendar pa knjiga stori še korak naprej: kontrolirane jasnovidnosti ne označi samo za parapsihološko sposobnost, ampak jo predstavi tudi kot orodje za osebni duhovni razvoj, ki dopolnjuje prakse, kot sta meditacija in joga.« – Victor E. Smith, 2017 

456465465564 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/l/i/limitless-mind.jpg 456465465564
17.9 EUR 2020-07-07 Zaloga: Na zalogi
-40%

Brezmejni um (PREDNAROČILO)

Brezmejni um (PREDNAROČILO) Russell Targ

Vodnik po kontrolirani jasnovidnosti in preobrazbi zavesti

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 125 zlatnikov = 1,25 €.
Russell offers several techniques and exercises to overcome all of this clatter and to develop remote-viewing skills. Remote-viewing offers a path of self-inquiry and self-realization and expands our limited awareness of the consciousness shared by all humans.

Vroča cena: 17,90 €

Prihranek: 12,00 € (40%)

Redna cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Brezmejni um (PREDNAROČILO)

ISBN 456465465564
Leto izdaje 2020
Število strani 176
Dimenzije 13,5 x 21,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Gaia planet
Avtor Russell Targ

O avtorju Brezmejni um (PREDNAROČILO)

Russell Targ

Russell Targ

Russell Targ, ki se je rodil 11. aprila 1934, je ameriški fizik, parapsiholog in pisatelj, ki je najbolj zaslovel s svojim raziskovanjem kontrolirane jasnovidnosti oziroma telepercepcije (ang. remote viewing). Targ je najprej zaslovel s pionirskim raziskovanjem laserjev in njihove uporabe. Leta 1972 se je pridružil Raziskovalnemu inštitutu Univerze Stanford (1972), kjer sta se s Haroldom Puthoffom domislila izraza kontrolirana jasnovidnost, ki označuje iskanje vtisov o oddaljenem oziroma za nas nevidnem cilju s parapsihološkimi sredstvi.

Več o Russell Targ

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Brezmejni um (PREDNAROČILO)

Vroča cena: 17,90 €

Prihranek: 12,00 € (40%)

Redna cena: 29,90 €

Brezmejni um (PREDNAROČILO)

Oglejte si tudi