Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Budizem za matere

Na zalogi
SKU
978-961-6943-21-5
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €
Budizem za matere je knjiga o zavestnem starševstvu. Ne govori o negi otrok, marveč svetuje materam, kako naj se spopadajo z vsakodnevnimi izzivi materinstva in si vzamejo čas tudi za globlje razmišljanje o sebi in življenju. Budizem za matere ni starševski priročnik, ampak knjiga za matere. Predstavlja nekaj budističnih praks, ki vodijo na pot do vnovične povezave z notranjim jazom, globlje umirjenosti in sreče.
Dodaj na seznam želja

Budizem za matere je knjiga o zavestnem starševstvu. Ne govori o negi otrok, marveč svetuje materam, kako naj se spopadajo z vsakodnevnimi izzivi materinstva in si vzamejo čas tudi za globlje razmišljanje o sebi in življenju. Budizem za matere ni starševski priročnik, ampak knjiga za matere.

Predstavlja nekaj budističnih praks, ki vodijo na pot do vnovične povezave z notranjim jazom, globlje umirjenosti in sreče.

Življenje mater je nekakšno izhodišče: opisuje namreč, s katerimi težavami se spopadajo, kako jim lahko pomagajo budistični nauki in kako dobrodejna je budistična budna pozornost za matere in otroke.

Dotika se tudi vpliva materinstva na odnose s partnerjem, prijatelji in sorodniki, pa tudi s seboj.

Sarah Napthali je mlada mati dveh šoloobveznih dečkov, budistka in sodelavka več avstralskih revij. Pred rojstvom sinov je učila angleščino kot drugi jezik in svetovala korporacijam, nato pa se je posvetila pisanju.

Napisala je sedem knjig o budizmu in materinstvu, ki niso zgolj vodniki za uvajanje budizma v vsakodnevno življenje, saj v njih raziskuje starševstvo in svetuje, kako biti z otroki, se jih veseliti in razvijati ob njih. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6943-21-5
Leto izdaje 2014
Število strani 208
Dimenzije 15,00 x 23,00
Vezava Mehka
Izdal Eno
Avtor Sarah Napthali
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Budizem za matere
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Budizem za prezaposlene - Iskanje sreče v negotovem svetu

Cena 22,00 €