Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Camino

Na zalogi
SKU
978-961-283-426-5
Dodaj v primerjavo
Cena 21,00 €

Bojana je za osem tednov stopila na tisoč kilometrov dolgo pot. Po poti je stopala sama in na njej doživela mistične izkušnje nevidnega sveta.

Dodaj na seznam želja

Camino

Na startu, v Saint Jean Pied de Portu, je z muko prisopihala v klanec do sprejemne pisarne. Tam so ji celo dobronamerno svetovali, naj Pirineje zaobide z avtobusom. Tega ni storila.

V Pirinejih je že bila prepričana, da je tja prišla umreti. Preživela je krst in po sedeminštiridesetih dneh hoje v hudi vročini poletja 2014 dosegla Santiago.

Peš je šla tudi do Atlantika in tam zaključila svoje romanje, ki ji je spremenilo življenje. Ko je prišla na cilj, je bila šele na startu svoje duhovne preobrazbe.

Knjiga je pisana kot popotni dnevnik. Ni klasičen potopis, ampak je Bojana v besede vsak dan prelivala svoja čustva, svoja razmišljanja in uvide.

Na poti je bila 55 dni in hodila sama okoli tisoč kilometrov iz francoskega Saint Jean Pied De Porta  preko Pirinejev do Santiaga in dalje v Muxio in Finisterre ob Atlantskem oceanu.

Jakobova pot ali El Camino de Santiago je skupno ime za več romarskih poti, ki so vodile do svetišča svetega Jakoba v Composteli (Santiago pomeni sveti Jakob). Cerkev se nahaja v Galiciji na severozahodu Španije in je bila poleg Rima in Jeruzalema največje krščansko romarsko svetišče.


Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-283-426-5
Leto izdaje 2015
Število strani 255
Dimenzije 21,00 x 15,00
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor Bojana Vranjek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Camino
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Camino

Cena 21,00 €