V vrečki ni artiklov.

Knjižne uspešnice založbe Cangura.com

Poslanstvo Naše Založbe - Založba Cangura.com - Vse za Boljše Življenje

Založba Cangura.com je začela s svojim poslanstvom leta 2007 z namenom in vizijo, da ljudem ponudimo alternativne načine za kvalitetnejše življenje. V knjigah, ki jih izdajamo, nam avtorji razkrivajo starodavne skrivnosti življenja, ki so vseskozi z nami, le najti jih moramo, saj so skrite v nas samih. Naše želja je, da vas te knjige navdihnejo in vam ponudijo orodja in uvide, s pomočjo katerih se boste počutili dobro, srečno in izpolnjeno. Želimo, da knjige naše založbe Cangura.com služijo kot kažipot za vse, ki si želijo najti notranje ravnovesje in stopiti na pot spokojnosti, obilja in radosti. 


Založba Cangura.com

Raziskujte Duhovne Dimenzije Življenja Skupaj z Nami

Dvig zavesti – individualne in kolektivne – je dandanes nujen, a tudi zahteven korak in tega se zelo zavedamo pri založbi Cangura.com. Avtorji v naših knjigah razlagajo ta energetski preporod in vam ga pomagajo uresničiti. Založba Cangura.com za vas izbira poglobljene duhovne tematike, ki razkrivajo in nam približajo mistične teme, kot so akaški zapisi, božanska matrika, obljube s plejad, jasnovidnost, angeli in samorogi... Z branjem teh knjig boste pridobili modrost, zdravilno moč, višje zavedanje in globoke uvide.

Uresničite Svoje Sanje
Ne glede na to, kdo ste, ste najpomembnejša živa oseba, kar zadeva vas in vaše življenje. V to smo trdo prepričani pri založbi Cangura.com. Zato verjemite vase, gradite na pozitivnih izkušnjah in razvijajte svoje dobre lastnosti.  Ko se odločite za pozitiven odnos do življenja, prinaša vsak korak v pravo smer obilje, tako finančno kot obilje dobrih odnosov in dobrega počutja. Zato pri založbi Cangura.com za vas izbiramo le najboljše avtorje, ki s svojim življenjem in delom dokazujejo, da je s pozitivnim odnosom in poznavanjem univerzalnih zakonov mogoče uresničiti vsake sanje.

Poskrbite za Svoje Zdravje in Dobro počutje
S pomočjo naših knjig s področja zdravja se boste naučili, kako odgovornost za zdravje vzeti v svoje roke, tako da celostno skrbimo za svoje telo, um in duha. Avtorji pri založbi Cangura.com teh svetovnih uspešnic so se pri pisanju knjig opirali na starodavno znanje tradicionalnih medicin, ki jih združujejo z najnovejšimi znanstvenimi spoznanji, tako da boste prejeli najboljše iz obeh svetov. Tu tudi priporočamo kakovostno ordinacijo s tradicionalno kitajsko medicino (www.daotkm.si).

Pri Založbi Cangura.com Izbiramo le Najboljše
Vsak izmed izjemnih avtorjev, ki jih založba Cangura.com predstavlja, je bil premišljeno izbran kot zelo pomemben delček mozaika. Njihova lastna modrost se opira na življenjske izkušnje, na podlagi katerih razvijajo svoje teorije in dognanja, ki temeljijo tudi na starodavnih izročilih, modrostih in konceptih velikih mislecev. Naše knjige so prevedene z željo delati dobro in so primerne za širok krog bralcev. Vsak lahko najde sebi zanimivega avtorja, ki ga bo nagovoril na način, ki mu je najbližji in ga najbolj razume.

Za zaključek Založba Cangura.com
Knjige naše založbe Cangura.com lahko kupite v vseh bolje založenih knjigarnah po Sloveniji, ob nakupu preko spleta (www.cangura.com) pa na redne cene veljajo še posebni spletni popusti in razne akcije.

Želimo vam čudovito popotovanje po skrivnostih življenja!

Vaša založba Cangura.com


 

Pobrskajte po pestrem izboru knjig za duhovnost, osebno rast in zdravje! :)

***

PREDNAROČILA

       

SVEŽE NA KNJIŽNIH POLICAH

 

KNJIGE ZA VAŠO OSEBNO RAST

     

 

SVETILKE NA VAŠI DUHOVNI POTI

 

 
 
     


ZBIRKA MODROSTI PARAMHANSE YOGANANDE

 


KNJIGE ZA VAŠO POSLOVNO RAST IN FINANČNO OBILJE

         

 


ZAKLADNICE MODROSTI ZA VAŠE DOBRO POČUTJE

 

OTROŠKE KNJIGE IN KNJIGE ZA OTROKE