Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čarobne živali za lahko noč

Na zalogi
SKU
9789617090383
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Dvajset pripovedi v tej knjigi je napisanih z namenom, da bi vašemu otroku pomagale povezati se z modrostjo in lepoto živalskega sveta. Ob branju ali poslušanju zgodbic bo vaš otrok odkrival, kako naj zaupa v svoje sposobnosti, kako naj vztraja, ko je težko, in kako naj sodeluje z družino in prijatelji.

Dodaj na seznam želja

Meditacija

V njej bodo otroci med pisano paleto živali našli mačke in gosenice, medvede in ptice, kenguruja in želve. Srečali bodo tudi v mitih in legendah opevane lepe morske deklice, feniksa, ki se iz plamenov rodi v novo življenje, pa tudi samoroga, ki je simbol vsega, kar je najbolj čisto in plemenito.

Knjiga vsebuje tudi vaje za vizualizacijo in meditacije, s katerimi bo vaš otrok pridobil samozavest in krepil empatijo, obenem pa bo razvijal sposobnost zbranosti in ustvarjalnosti.

Vsaka zgodba je napisana z namenom širjenja spodbudnega sporočila in pomirjajočih spoznanj, da bi vaš otrok mehko zdrsnil v krepčilen spanec.

Vsaka zgodba vključuje tri spoznanja, ki želijo nadgraditi njen pomen in pomagati vašemu otroku pozitivno in smiselno povezati dogajanje z njegovimi lastnimi izkušnjami.

Na zadnjih straneh knjige boste kot nadgradnjo zgodb našli vizualizacije in meditacije. Namen vsake od vaj je tako vas kot vašega otroka privesti bližje k naravi. Prav tako boste našli stvarno kazalo vrednot, ki navaja ključno tematiko in sporočilo vsake od zgodb.

Te zgodbe so napisane zato, da bi ob njih skupaj z otrokom uživali. Vzemite si čas in berite počasi, vmes pa ne pozabite delati premore, v katerih opazujte odziv otroka. Počasi se bo pred vama razprostrl čar pripovedovanja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617090383
Leto izdaje 2020
Število strani 144
Dimenzije 19,0 x 24,0
Vezava Trda
Izdal Primus - Okaši
Avtor Več avtorjev
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čarobne živali za lahko noč
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čarobne živali za lahko noč

Cena 22,00 €