Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čarobni odnos - 2. razširjena izdaja

Na zalogi
SKU
9789617060416
Dodaj v primerjavo
Cena 19,00 €

Namen knjige Čarobni odnos je, da začnete razumeti sebe, svoje delovanje, pomagala vam bo, da se ne boste več bali in sramovali sami sebe, da se boste sprejeli in postali ponosni nase.

Dodaj na seznam želja

Knjiga Čarobni odnos

na razumljiv način opisuje procese, ki se dogajajo v ljudeh. Stavek: »Razumsko mi je vse jasno, a si ne morem pomagati,« pove, da je globoko v človeku skrito »tisto«, kar določa način reagiranja in čutenja.

Razlaga notranje nezavedne procese in uči, kako jih obvladati. Neznanje povečuje strah. Rane preteklosti, poniževanja, zamere, boleči razhodi vplivajo na mišljenje, čutenje, reagiranje tukaj in zdaj. Na ta način se ustvarjajo nove bolečine, razvrednotenja in že tako slaba samopodoba je še slabša.

Namen knjige je sprožiti proces samospoznanja, ki ni nikoli končan in pri nobenem enak. Zato je tudi nemogoče opisati vse, je pa napisano dovolj, da boste vedeli, kje in kako začeti. Ne uči vas, kako postati arogantni, naduti ali egoistični, ampak kako preprosto postati vi. Takšni, kot ste, dobri, sposobni, ljubeči, uravnoteženi in umirjeni. Postali boste čarobni. Takšni ste že zdaj, samo morda tega še ne veste. Odkrijte in poiščite to čarobnost v sebi in lahko jo boste podarili drugim. Najlepše v življenju je podarjati čarobnost.

Rezultati čarobnega odnosa:

- ljudje so zadovoljnejši in srečnejši,

- okrepilo se jim je zdravje in psihično so postali stabilnejši,

- izboljšali so se odnosi s partnerjem in otroci,

- samski so našli svojo sorodno dušo,

- v službi so napredovali ali so jim povišali plačo,

- realizirali so nekaj let stare načrte ...

O AVTORICI

Jana Pristovšek 

je odraščala na obrobju Ljubljane. Od nekdaj so jo zanimali ljudje; o čem razmišljajo, česa si želijo, po čem hrepenijo, kako sprejemajo sebe in doživljajo svet. Odločila se je za poklic medicinske sestre in trideset let je bila v stiku z ljudmi, ko so telesno in čustveno najbolj ranljivi. Spoznala je, da na življenje močno vplivajo tudi energije, ki niso zajete v sodobni znanosti. Z leti je dognala, kako predstaviti te energije na razumljiv način. Šele ko procese prepoznamo in razumemo nastane možnost, da neustrezne spremenimo.

Delovanja teh energij je prvič opisala v svoji prvi knjigi 8 moških – zakaj pa ne? Knjiga govori o osamljenosti, hrepenenju, želji po ljubezni, o vzrokih neustreznih partnerstev in svetuje praktične rešitve. Na individualnih tretmajih in delavnicah ljudem razloži, pokaže in ponudi hitre, preproste in učinkovite tehnike, s katerimi dvignejo nivo svoje življenjske energije. Frekvenca življenjske energije določa telesno zdravje, duševno počutje in vpliva na odnose z ljudmi.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617060416
Leto izdaje 2020
Število strani 269
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Chiara
Avtor Jana Pristovšek
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čarobni odnos - 2. razširjena izdaja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čarobni odnos - 2. razširjena izdaja

Cena 19,00 €