V vrečki ni artiklov.
Čarobnost življenja

Maja je skozi 18-letno spoznavanje in zaznavanje življenjskih situacij prišla do čarobnih odkritij, ki jih je razkrila v svoji knjigi Čarobnost življenja. 

Vas zanima, kako iz teorije v prakso? Kako preseči zavest o pomanjkanju? Se vam poraja vprašanje, kako se znebiti vloge žrtve in postati kreator svojega življenja? Vas zanima, kako preseči negativne misli in kaj je Zakon privlačnosti? Se soočate z energijami ljubosumja? 

V knjigi se skrivajo vsi odgovori. Spremenili vam bodo življenje. Čarobnost življenja je knjiga, ki vas bo nagovorila k akciji!

16495 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/_/a/_arob.jpg 978-961-93145-0-0
19 EUR 2021-04-24 Zaloga: Na zalogi

Čarobnost življenja

Čarobnost življenja Maja Debelak - Dobra vila Maja

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 95 zlatnikov = 0,95 €.
Maja je skozi 18-letno spoznavanje in zaznavanje življenjskih situacij prišla do čarobnih odkritij, ki jih je razkrila v svoji knjigi Čarobnost življenja.
Cena: 19,00 €

Podrobnosti artikla Čarobnost življenja

ISBN 978-961-93145-0-0
Leto izdaje 2011
Število strani 138
Dimenzije 12,5 x 19,0
Vezava Ne
Izdal Eseni
Avtor Maja Debelak - Dobra vila Maja

    Kategorije

O avtorju Čarobnost življenja

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak - Dobra vila Maja

Maja Debelak, bolj znana kot Dobra vila Maja, je inspiracijska in intuitivna svetovalka, ki predava po celi Sloveniji in na tisoče ljudi opogumlja k zavestnemu uresničevanju sanj. Svoje znanje deli na predavanjih, individualnih svetovanjih in motivacijskih predavanjih za podjetja. Piše odmevne kolumne za Lady in pisala je Zaupne besede za revijo Antena.

Je POP-ova in Dnevnikova inspiracijska svetovalka. Je avtorica številnih knjižnih uspešnic ter vilinskih kart. Vsako leto izdela tudi magični rokovnik Čarobno leto. Izdeluje energetski nakit, še posebej priljubljeni so vilinski amuletki. Za Zlatarno Celje je izdelala vilinsko linijo Lencia by Dobra vila.

MAJA O SEBI:

"Z Dobro vilo sem stopila na pot uresničevanja svojega poslanstva in odkrila svojo lastno moč in notranjo modrost - vse odgovore nosimo v sebi. Dobra vila me je odpravila na najdaljše in najčudovitejše potovanje, na potovanje vase. Ko se zaveš, da si odgovoren za vse, kar se ti zgodi v tvojem življenju in veš, da imaš možnost spremeniti to realnost... najdeš ključ, ki odpira vrata v magičen in čudovit svet. Vsak dan odkrivam kako živeti vsak trenutek v pravljici ... Moje poslanstvo je spominjati in na primeru pokazati, da je možno uresničiti svoje sanje."

Več o Maja Debelak - Dobra vila Maja

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

MARUŠA

Objavljeno 12.09.2014

Ta majhna knjiga mi je lansko leto spremenila

Ta majhna knjiga mi je lansko leto spremenila življenje. Pridobila sem drugačen pogled na svet še posebej pa bolj jasno in pozitivno razmišljam. Resnično je to moja najljubša knjiga in takoj ko postanem žalostna jo začnem spet prebirati, da me vrne nazaj v realnost. Priporočam vsakomur, ki si želi spremembe v življenju. Hvala Maja. :)

Čarobnost življenja

Oglejte si tudi