Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čarovniki

Na zalogi
SKU
978-961-6778-66-4
Dodaj v primerjavo
Cena 29,95 €
Quentinu Coldwaterju navidez naključno srečanje obrne življenje na glavo. Ko se pojavi na sprejemnem razgovoru za univerzo Princeton, najde svojega izpraševalca mrtvega. Čudna kuverta z njegovim imenom ga popelje po poti, bistveno drugačni od vseh, ki bi si jih lahko zamislil. Kuverta s skrivnostnim rokopisom vodi v skriti svet obsedenosti in privilegijev, v svet svobode in moči, in nekaj časa je to svet, ki je videti, kot da bo izpolnil vse njegove želje. Toda idila ne more dolgo trajati – ko se ta podoba končno sesuje, Quentina povleče v nekaj veliko bolj temačnega in bolj nevarnega, kot bi si lahko predstavljal.
Dodaj na seznam želja

Quentinu Coldwaterju navidez naključno srečanje obrne življenje na glavo. Ko se pojavi na sprejemnem razgovoru za univerzo Princeton, najde svojega izpraševalca mrtvega. Čudna kuverta z njegovim imenom ga popelje po poti, bistveno drugačni od vseh, ki bi si jih lahko zamislil. 

Kuverta s skrivnostnim rokopisom vodi v skriti svet obsedenosti in privilegijev, v svet svobode in moči, in nekaj časa je to svet, ki je videti, kot da bo izpolnil vse njegove želje. Toda idila ne more dolgo trajati – ko se ta podoba končno sesuje, Quentina povleče v nekaj veliko bolj temačnega in bolj nevarnega, kot bi si lahko predstavljal.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6778-66-4
Leto izdaje 2010
Število strani 451
Dimenzije 14,5 x 23,0
Izdal Anu Elara
Avtor Lev Grossman
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čarovniki
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čarovniki

Cena 29,95 €