V vrečki ni artiklov.
CD: Joga nidra

Joga

Postopno vodeno sproščenje omogoča ohranjanje zavesti na globjih nivojih med budnostjo in spanjem. Sistematična vadba sčasoma privede do globoke sprostitve, ki lahko nadomesti nekajurni spanec.

V današnjem svetu je stres vzrok premnogih bolezni, za katere ni pravih zdravil. Joga nidra prinaša popoln sistem sproščanja, ki pomaga nevtralizirati učinke stresa.

Zaradi tega ima pomembno mesto v sklopu "joge za managerje". Tehnika joga nidre ni tehnika avtogenega treninga ali avtosugestije. Ti dve tehniki namreč, za razliko od joga nidre, ne povzročata duhovne transformacije.

Dolžina: 58 minut

45464645 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/j/o/joga-nidra_1.jpg 45464645
16.3 EUR 2021-03-11 Zaloga: Na zalogi

CD: Joga nidra

Joga nidra pomeni spanje jogija in je starodavna tehnika sproščanja. Omogoča zavestno ter globoko fizično, psihično in mentalno sprostitev. Primerna je za vsakogar, ker ne vključuje fizičnega gibanja. Vaja je v celoti mentalna.
Cena: 16,30 €

Podrobnosti artikla CD: Joga nidra

ISBN 45464645
Leto izdaje 2000
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal DNM
Avtor Paramhans Swami Maheshwarananda

O avtorju CD: Joga nidra

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda ali na kratko Swamiji se je rodil v Rajasthanu v severozahodnem delu Indije, od leta 1972 pa živi in dela v Evropi. Svoje življenje je posvetil nesebičnemu delu za vsa živa bitja. Dolga leta se je seznanjal z zahodnjaškim načinom življenja in s problemi moderne civilizacije. Dodobra je spoznal prekletstvo zahodnjakov: psihosomatske posledice napačnega načina življenja, stres, strah pred življenjem, duševne bolezni. In tako je v skladu z izvirnim naukom joge oblikoval celovit (holistični) sistem z imenom “Joga v vsakdanjem življenju”, ki je namenjen modernemu človeku. Indijski guru je svetovni popotnik in poznajo ga v mnogih državah: v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji, Italiji, Švici, na Madžarskem, v vseh republikah bivše Jugoslavije, na Češkem in Slovaškem, V Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, Avstarliji in Novi Zelandiji.

Več o Paramhans Swami Maheshwarananda

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).