V vrečki ni artiklov.
CD: Meditacija za duhovni razvoj

Meditacija

Pogosto mislimo, da se dobro poznamo; ko pa se potopimo globlje vase, hitro ugotovimo, da obstaja še veliko stvari, ki jih o sebi ne vemo. Iskreno se vprašajmo: ali smo prestrašeni, pohlepni, preveč ambiciozni, ljubosumni, nestrpni, togotni, polni kompleksov? Vse te lastnosti vplivajo na naše vsakdanje življenje, na okolico in našo usodo, ne da bi se tega zavedali.

Z meditacijo se naučimo nadzorovati in usmerjati instrumente svoje zavesti – um in čutila, pri tem pa jih ne zadržujemo in potlačimo. Tako lahko pravočasno ukrepamo in preprečimo mislim, da gredo v napačni smeri, ki bi nam lahko povzročila težave in trpljenje.

4156166 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/m/e/meditacija-za-duhovni-razvoj_1.jpg 4156166
15 EUR 2021-03-11 Zaloga: Na zalogi

CD: Meditacija za duhovni razvoj

CD: Meditacija za duhovni razvoj Paramhans Swami Maheshwarananda

Meditacija je ena najpomembnejših jogijskih tehnik, s pomočjo katere razvijemo sposobnost ugotoviti, kakšni smo v resnici.
Cena: 15,00 €

Podrobnosti artikla CD: Meditacija za duhovni razvoj

ISBN 4156166
Leto izdaje 2010
Število strani Ne
Dimenzije Ne
Vezava CD plošča
Izdal DNM
Avtor Paramhans Swami Maheshwarananda

O avtorju CD: Meditacija za duhovni razvoj

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda

Paramhans Swami Maheshwarananda ali na kratko Swamiji se je rodil v Rajasthanu v severozahodnem delu Indije, od leta 1972 pa živi in dela v Evropi. Svoje življenje je posvetil nesebičnemu delu za vsa živa bitja. Dolga leta se je seznanjal z zahodnjaškim načinom življenja in s problemi moderne civilizacije. Dodobra je spoznal prekletstvo zahodnjakov: psihosomatske posledice napačnega načina življenja, stres, strah pred življenjem, duševne bolezni. In tako je v skladu z izvirnim naukom joge oblikoval celovit (holistični) sistem z imenom “Joga v vsakdanjem življenju”, ki je namenjen modernemu človeku. Indijski guru je svetovni popotnik in poznajo ga v mnogih državah: v Avstriji, Nemčiji, Sloveniji, Italiji, Švici, na Madžarskem, v vseh republikah bivše Jugoslavije, na Češkem in Slovaškem, V Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA, Avstarliji in Novi Zelandiji.

Več o Paramhans Swami Maheshwarananda

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).