V vrečki ni artiklov.
Celestinska prerokba

Celestinska prerokba

V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji. V zgodbi se boste pridružili iskalcem rokopisa in njegovih skritih zakladov, ki vas bodo popeljali visoko v Ande. Popeljali vas bodo do osupljivih odkritij!

Celestinska prerokba velja za eno najboljših knjig o duhovnosti. Hitro boste prepoznali resnico prvega spoznanja: v življenju vsakega od nas se dogajajo skrivnostna naključja – nenadni, sočasni dogodki, ki nas, ko si jih pojasnimo, usmerijo k naši resnični usodi.

Ko boste odkrili in razumeli vseh devet spoznanj, si boste lahko ustvarili novo podobo človeškega življenja, pozitiven pogled na reševanje planeta, bitij na njem in njegove lepote.

Knjiga, ki je šla iz roke v roko, od prijatelja do prijatelja. Celestinska prerokba je delo, ki se je pojavilo v času, ko svet nujno potrebuje njeno sporočilo. Je napeta zgodba o pustolovščinah in odkrivanju, a tudi vodnik, ki vam pomaga razumeti, zakaj ste tam, kjer ste...in vas z novo energijo in optimizmom vodi v jutrišnji dan. Knjiga, ki jo dobiš v roke enkrat v življenju, in ti ga za vedno spremeni...

9789617033564 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/c/e/celestinska_prerokba_1_2.jpg 9789617033564
21.7 EUR 2021-09-24 Zaloga: Na zalogi

Celestinska prerokba

Celestinska prerokba James Redfield

Prenovljena in razširjena izdaja z novim avtorjevim predgovorom in spremno besedo

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 108 zlatnikov = 1,08 €.
V perujskih pragozdovih so našli star rokopis, v katerem je zapisanih devet spoznanj o življenju – spoznanj, ki naj bi jih dojemali drugo za drugim, medtem ko razvijamo duhovno kulturo na Zemlji.
Cena: 21,70 €

Podrobnosti artikla Celestinska prerokba

ISBN 9789617033564
Leto izdaje 2018
Število strani 292
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Založba Primus
Avtor James Redfield

O avtorju Celestinska prerokba

James Redfield

James Redfield

ames Redfield (1950) je bil rojen v Alabami. Po študiju sociologije in vzhodne filozofije na Univerzi v Auburnu, je 15 let delal kot terapevt z zlorabljenimi in težavnimi mladostniki. Že v tem času se je priključil »gibanju za človeški potencial«, kjer je tudi razvijal ideje, ki so postale kasneje osnova njegovih knjig.

Prvi roman, Celestinsko prerokbo, je najprej izdal v samozaložbi. Knjiga je postala ena največjih uspešnic našega časa, rekordno dolgo je zasedala vrhove lestvic najbolj prodajanih knjig širom po svetu, po njej so leta 2006 posneli tudi film. Tudi njegove naslednje knjige so pri bralcih naletele na pozitiven odziv. James sporočilo Celestinske prerokbe širi med številne poslušalce tudi na predavanjih, aktiven je v gibanjih za ohranitev okolja, je tudi pobudnik projekta »globalna molitev«, ki združuje tisoče ljudi v meditaciji za pozitivne spremembe.

Za svoje romane in delovanje je prejel številne nagrade in priznanja.


Več o James Redfield

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Celestinska prerokba

Oglejte si tudi