Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Celjenje

Na zalogi
SKU
9789612887681
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Knjiga Celjenje ti bo dala točno tisto, kar pove njen naslov: celjenje. Knjiga je popolnoma izvirna teoretična študija današnjega stanja človeštva, kot tudi praktični priročnik za zelo nežno samopomoč, ki temelji na lahkotni srčnosti in odprtosti lastne suverene izbire vsakega posameznika.

Dodaj na seznam želja

Celjenje

Če je vaše življenje temno in na kakršen koli način ranjeno, je to verjetno zato, ker vaše stare rane še vedno niso zaceljene. David Elliott s pomočjo svoje intuitivne povezave z Duhom in desetletij izkušenj pri celjenju ljudi v tej knjigi zapiše preprost recept, ki mu lahko v svojem vsakodnevnem življenju sledi pri celjenju samega sebe vsak izmed nas, če si le tako izberemo: naučiti se samoljubezni in dosledne izmenjave z Vesoljem.

"V šestih letih lastne hoje po tej radostni poti izpolnjevanja prebiram to knjigo znova in znova ter vsakokrat najdem v njej kako pragmatično modrost ali ganljiv navdih, kar sem prej morda spregledal. Moč knjige leži v njeni naravni preprostosti, v njenem pristnem ljubečem izrazu, ki se obrača neposredno na moje srce in dušo, še posebno pa v njeni zmožnosti dejansko vplivati na potek tvojega celjenja."

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612887681
Leto izdaje 2018
Število strani 294
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka
Izdal Samozaložba
Avtor David Elliott
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Celjenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Celjenje

Cena 24,00 €