Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Celostni razvoj otroških možganov

Na zalogi
SKU
978-961-93462-4-2
Dodaj v primerjavo
Cena 28,00 €

Celostni razvoj otroških možganov - 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov. V knjigi nam avtorja predstavita najsodobnejša odkritja o razvoju otroških možganov.

Dodaj na seznam želja

Metode za razvoj otroških možganov

V tej knjigi nam avtorja predstavljata najsodobnejše metode za razvoj otroških možganov. Oblikovala sta 12 praktičnih metod za razvoj otroških možganov, ki jih lahko uporabimo pri vsakodnevnih starševskih izzivih. Metode za razvoj otroških možganov nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki, in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci, ter kako lahko vzgojimo mirnejše in srečnejše otroke.

Vsi gojimo upe in sanje za naše otroke. Za večino to pomeni željo, da bi bili njihovi otroci srečni, zdravi in to, kar so.

Sporočilo knjige je, da jim pri vsakodnevnih običajnih izkušnjah to pomagate uresničevati. Glavna prednost tega pristopa je, da nas nauči, kako lahko preoblikujemo trenutke, ki prekinejo zabavo in povezanost z našimi otroki.

Metode za razvoj otroških možganov nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci. Predvsem pa so te metode za razvoj otroških možganov tudi načini, kako se v posameznih trenutkih odzivati na naše otroke, tako da bomo spodbujali integrativni razvoj njihovih možganov. Integracija je v odraslosti temelj psihičnega zdravja. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93462-4-2
Leto izdaje 2018
Število strani 166
Dimenzije 24,0 x 16,0
Vezava Mehka
Izdal Zavod Pogled
Avtor dr. Daniel J. Siegel
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Celostni razvoj otroških možganov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Celostni razvoj otroških možganov

Cena 28,00 €