V vrečki ni artiklov.
Celostni razvoj otroških možganov

Metode za razvoj otroških možganov

V tej knjigi nam avtorja predstavljata najsodobnejše metode za razvoj otroških možganov. Oblikovala sta 12 praktičnih metod za razvoj otroških možganov, ki jih lahko uporabimo pri vsakodnevnih starševskih izzivih. Metode za razvoj otroških možganov nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki, in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci, ter kako lahko vzgojimo mirnejše in srečnejše otroke.

Vsi gojimo upe in sanje za naše otroke. Za večino to pomeni željo, da bi bili njihovi otroci srečni, zdravi in to, kar so.

Sporočilo knjige je, da jim pri vsakodnevnih običajnih izkušnjah to pomagate uresničevati. Glavna prednost tega pristopa je, da nas nauči, kako lahko preoblikujemo trenutke, ki prekinejo zabavo in povezanost z našimi otroki.

Metode za razvoj otroških možganov nam pomagajo v težkih trenutkih, ki jih doživljamo s svojimi otroki in nas učijo, kako iz teh trenutkov lahko rastemo mi in naši otroci. Predvsem pa so te metode za razvoj otroških možganov tudi načini, kako se v posameznih trenutkih odzivati na naše otroke, tako da bomo spodbujali integrativni razvoj njihovih možganov. Integracija je v odraslosti temelj psihičnega zdravja. 

978-961-93462-4-2 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/7fcb6c8101ee80c32a9da7dd78e8d271/c/e/celostni_razvoj_otroskih_mozganov.png 978-961-93462-4-2
28 EUR 2021-12-05 Zaloga: Na zalogi

Celostni razvoj otroških možganov

Celostni razvoj otroških možganov dr. Daniel J. Siegel

12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 140 zlatnikov = 1,40 €.
Celostni razvoj otroških možganov - 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov. V knjigi nam avtorja predstavita najsodobnejša odkritja o razvoju otroških možganov.
Cena: 28,00 €
TOP 100

Podrobnosti artikla Celostni razvoj otroških možganov

ISBN 978-961-93462-4-2
Leto izdaje 2018
Število strani 166
Dimenzije 24,0 x 16,0
Vezava Mehka vezava
Izdal Zavod Pogled
Avtor dr. Daniel J. Siegel

O avtorju Celostni razvoj otroških možganov

dr. Daniel J.  Siegel

dr. Daniel J. Siegel

Daniel J. Siegel je diplomiral na Harvardski medicinski šoli in končal podiplomsko izobraževanje na Univerzi Kalifornije v Los Angelesu, in sicer na področju pediatrije in psihiatrije za otroke, adolescente in odrasle. Trenutno je profesor klinične psihiatrije na Medicinski šoli na Univerzi Kalifornije, eden od direktorjev ustanove Mindful Awareness Research Center na isti univerzi in glavni direktor izobraževalnega centra Mindsight.

Več o dr. Daniel J. Siegel

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).