Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Celota - Ponovni premislek o znanosti o prehrani

Na zalogi
SKU
978-961-90922-8-6
Dodaj v primerjavo
Cena 24,80 €

Celota je potovanje skozi najmodernejše razmišljanje o prehrani, ki odpira oči in spreminja paradigmo, je dovršeno znanstveno prizadevanje z močnimi posledicami za naše zdravje in naš svet.

Dodaj na seznam želja

Zdrava prehrana

V knjigi avtor pojasni, kakšna znanost stoji za dokazi, da je prevladujoči način prehranjevanja zdrav, zakaj znanost ignorira celovit pristop k zdravi prehrani in zdravljenju. Kdo in zakaj nas je naredil za sužnje sistema, tudi poštene, prizadevne in odgovorne posameznike, od zdravnikov do prehranskih strokovnjakov, novinarjev in politikov. Zakaj služimo sistemu, ki generira bolezni in nesrečo? 

Če ste se spraševali, zakaj se, navkljub neizpodbitnim dokazom, da je skoraj vse, kar vemo o zdravi prehrani zmotno, naše prehranjevalne navade niso spremenile, boste odgovore našli v tej knjigi. Zakaj nismo sposobni ali zainteresirani, da bi spoznali pravo znanstveno resnico, ki upošteva celoto: človeka kot celoto, hrano kot celoto in celovitih procesov.

Za razumevanje zakaj je ta svet takšen kot je, ne samo na področju zadrve prehrane in zdravstva, je nujno prebrati Celoto. Celota je potovanje skozi najmodernejše razmišljanje o prehrani, ki odpira oči in spreminja paradigmo, je dovršeno znanstveno prizadevanje z močnimi posledicami za naše zdravje in naš svet.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-90922-8-6
Leto izdaje 2014
Število strani 278
Dimenzije 16,5 x 23,0
Vezava Mehka
Izdal Sitis
Avtor Dr. Howard Jacobson, T. Colin Campbell
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Celota - Ponovni premislek o znanosti o prehrani
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Celota - Ponovni premislek o znanosti o prehrani

Cena 24,80 €