V vrečki ni artiklov.

Chrissie Astell


Chrissie Astell je svetovno priznani duhovni medij, ki že več kot 20 let potuje po svetu in širi sporočilo angelske ljubezni in zdravljenje.

Napisala je 5 svetovnih knjižnih uspešnic, izdala 3 orakeljske komplete kart in posnela številne vodene meditacije. Chrissie organizira predavanja, delavnice in angelske oddihe na nekaterih najlepših in najbolj duhovnih krajih na svetu. Piše tudi za priznane duhovne revije, kot sta Soul&Spirit in Spirit&Destiny.

Chrissie Astell 

Chrissie Astell je ena izmed najbolj priljubljenih duhovnih voditeljev in poznavalka angelov v Veliki Britaniji. Po angelski izkušnji leta 1997 je napisala pet knjig, nazadnje je napisala knjigo Sedem korakov v angelsko svetlobo. Chrissie Astell ima navdihujočo karizmo in izjemne spretnosti kot voditeljica. Veliko ljudji je z njeno pomočjo prišlo v tesnejši odnos z njihovimi angelskimi varuhi, zdravilno energijo in univerzalno ljubeznijo. 

Chrissie Astell je bila zaposlena kot medicinska sestra, specializirana za nego starejših in umirajočih, zato je imela neposredne izkušnje z globokim učinkom ljubeče in zdravilne energije angelov. Njeno videnje angela iz leta 1997, jo je pripeljalo do tega, da je svoje življenje posvetila pomoči ljudem, da se povežejo s svojimi angeli varuhi. 

Diplomirala je iz primerjalne religije, podiplomski študij je opravljala iz poučevanja o vseživljenjskem učenju in duhovnega razvoja. Chrissie je z več kot 15-letnimi izkušnjami kot duhovna voditeljica in svetovalka edinstvena za poučevanje, vodenje in angelski navdih. 

Poleg priljubljenih delavnic, ki jih ponuja v Veliki Britaniji, Chrissie Astell vodi tečaje duhovnega razvoja, vključno z diplomskim programom za tiste, ki želijo razviti veščine poučevanja in pomagati duhovno rasti drugim ljudem. Ustvarila je tudi edinstven in celovit tečaj domačega študija Izobraževanje srca in duše. 

Chrissie Astell je avtorica najbolje prodajanih knjig: Sedem korakov v angelsko svetlobo, Gifts from Angels, Discovering Angels in Advice from Angels. Je ustvarjalka The Guardian Angel Oracle, 52 lepo ilustriranih orakeljskih kartic in vodnika za meditacijo na najbolj prodajanih zgoščenkah Journey to the Angels and Angel Garden.

Chrissie ponuja nasvete, zdravljenje in duhovne napotke v omejenem številu posvetovanj vsak mesec. Ta posevtovanja ponujajo posebno priložnost za vpogled, jasnost in poglobljeno duhovno razumevanje. Vsak posvet posebej je prilagojen potrebam stranke in lahko zajema področja, kot so življenjski namen, duhovna izpolnitev in navezava na angelska kraljestva. Posvetovanja potekajo osebno v severnem Essexu ali prek Skypea. 

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani