V vrečki ni artiklov.
Clasic Mix

Zapestnica

Elegantna zapestnica kolekcije Clasic je narejena ročno, iz 6mm velikih okroglih bunkic 11-ih različnih kamnov - roževec, snežni obsidijan, jaspis, aventurin, bela korala, sodalit, amazonit, oniks, rdeča gobasta korala, kamena strela in akvamarin. Ti kamni so nanizani na mehko, vendar močno jekleno žico, zapestnica pa je zaključena s srebrnimi elementi. 10mm srebrna zaponka na koncu zapestnice daje dizajnu odličen zaključek.

DOLŽINA: 18cm
TEŽA: 8,6g
VELIKOST KAMNOV: 6mm
ZAPONKA: 10mm

Bela korala

Ker je bela korala organskega izvora, je njena glavna funkcija povezovanje z naravo in njenimi vplivi. Energija korale v nas zbuja nežnost in čutnost ter nas uči principov dajanja in prejemanja. Poveča sposobnosti diplomacije, intuicije, imaginacije in vizualizacije, vas varuje pred nezgodami ter ugodno deluje na splošno telesno počutje.

Korala pomirja čustveno telo in prinaša mir, ščiti pred depresijo in razočaranjem ter pripomore k obvladovanju jeze, sovraštva in ljubosumja. Je simbol sreče in užitka v življenju. Vse korale, ne glede na njihovo barvo, učinkujejo na korensko čakro in povečujejo energetski nivo v telesu.

Amazonit

Amazonit daje večjo vitalnost in življenjsko moč. Če ga položimo pod vzglavnik, nudi bolj globok in sproščen spanec ter daje miren in daljnoviden vsakdan. Prodre skozi grleno in srčno čakro in aktivira kreativne in umetnostne lastnosti v nas in nam pomaga, da jih bolje izrazimo. Daruje več tolerance in potrpljenja, osvobodi pred skopostjo, egoizmom in lakomnostjo.

Deluje proti bolečinam v področju solarnega pleksusa in varuje srce. Umirjeno deluje na živčni sistem in tako izniči krče in napenjanje na področju hrbta in vratu. Sproščujoče deluje na mišice v rokah, ramenih in vratu, posebne lastnosti pa so blaženje bolečin pri močnih, kroničnih ali migrenskih glavobolih v celotnem področju lobanje. Te močne bolečine se ublažijo in pozdravijo s polaganjem plošče iz amazonita ali nošenjem ogrlice iz amazonita.

Rdeča gobasta korala

Rdeča korala je simbol vitalnosti, iniciative in poguma, uporablja pa se za obuditev strasti, dobro voljo in počutje, za moč in energijo ter prinašanje ljubezni in modrosti. Korala spodbuja samozavest, subtilno poudarja zapeljivost in je zahteven nakit, ki ga boste nosili, ko boste pripravljeni sprejeti izzive in nebrzdano pokazati svoje želje.

Rdeča korala čistijo kri, krepi vitalnost ter pripomore k obvladovanju jeze, sovraštva in ljubosumja. Varuje pred nezgodami, blaži artritis, zaprtje, protin, histerijo in spolne bolezni.

Poleg teh kamnov so na zapestnici tudi Kamena strela, Sodalit, Akvamarin, Jaspis, Roževec, Snežni Obsidijan, Aventurin in Oniks.

5677888778 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/c/l/clasic4m.jpg
33.6 EUR 2021-08-09 Zaloga: Na zalogi
-20%

Clasic Mix

Clasic Mix

Elegantna zapestnica kolekcije Clasic je narejena ročno, iz 6mm velikih okroglih bunkic 11-ih različnih kamnov - roževec, snežni obsidijan, jaspis, aventurin, bela korala, sodalit, amazonit, oniks, rdeča gobasta korala, kamena strela in akvamarin. Ti kamni so nanizani na mehko, vendar močno jekleno žico, zapestnica pa je zaključena s srebrnimi elementi.

Vroča cena: 33,60 €

Prihranek: 8,40 € (20%)

Redna cena: 42,00 €

Podrobnosti artikla Clasic Mix

Izdal Moirai

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Clasic Mix

Vroča cena: 33,60 €

Prihranek: 8,40 € (20%)

Redna cena: 42,00 €

Clasic Mix

Oglejte si tudi