Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Človek sveta vladar

Na zalogi
SKU
978-961-93325-0-4
Dodaj v primerjavo
Cena 13,99 €

Vsak, ki se sprašuje, zakaj smo izgubili smisel življenja, lahko v tej knjigi nadje kaj zase. Predvsem knjiga nudi razlage o vprašanjih, ki so moteča za sedanjo družbo in o katerih družba molči. Če vas bo navdihnila, da začnete razmišljati o vašem odnosu do denarja in do ostalih stvari, ki so pomembne v življenju človeka, je namen dosežen.

Dodaj na seznam želja

Vsak, ki se sprašuje, zakaj smo izgubili smisel življenja, lahko v tej knjigi nadje kaj zase. Predvsem knjiga nudi razlage o vprašanjih, ki so moteča za sedanjo družbo in o katerih družba molči. Če vas bo navdihnila, da začnete razmišljati o vašem odnosu do denarja in do ostalih stvari, ki so pomembne v življenju človeka, je namen dosežen. Ta čudoviti planet, ki je domovina vseh sedmih milijard ljudi, lahko rešujemo le z modrostjo, ljubeznijo, dobroto, sočutjem in poštenostjo. Modrost in ljubezen obstajata in nas obkrožata, enako kot obstaja bog Tin, ki je povsod okrog nas. Človek se lahko sam odloči, ali bo dober, pošten in sočuten. Pri tem ne pričakujte pomoči od drugih, ker pomoč vedno prihaja iz nas samih. Če bomo začeli razmišljati o vzrokih, zakaj je ta svet zabredel v globoko krizo, ne bomo sposobni rešiti samo sebe, pač pa bomo lahko s svojo razsvetljenostjo pomagali tudi drugim, da se lažje osamosvojijo. Denar je sigurno eden od glavnih razlogov, da je ta svet takšen, kakršen je. Največji del krivde je pri peščici ljudi, ki finančno nadzirajo ves planet in so obsedeni z željo, da postanejo bogovi. Del odgovornosti ima vsak od nas, ki ima možgane tudi za to, da dojame, da se ne da živeti dostojanstveno, če si zasužnjen z verigami denarja. Če smo zamudili vzdigniti svoj glas v preteklosti, ne zamudimo priložnosti, ki nam jo ponuja vesolje in prevzemimo odgovornost za prihodnost, brez nasilja in prelivanja krvi.
Objem naj bo znamenje našega boja za svobodo misli in pravice do spoštovanja dostojanstva vseh ljudi.

O avtorici:

Ana Malenica je astrologinja in soustanoviteljica društva APIS, ki se bori za zaščito človekovega dostojanstva in boljšo kvaliteto življenja. Nekateri teksti v tej knjigi so že zbrani v opusu ASTROFILOZOFIJA, ki jih je avtorica objavljala v obliki člankov, predavanj in intervjujev v obdobju od leta 2009 do 2011.

"Stari rek pravi "vsako vreme nosi svoje breme!" To pomeni, da je zalo pomembno vedeti, da so v življenju obdobja, ki so boljj prijazna do človeka in obdobja, ki so zelo neprijazna. Na žalost sedaj živimo v obdobju, ko vesolje terja plačilo za vse nepravilnosti, ki jih je človeštvo naredilo v zadnjih dva tisoč letih. Kljub močnim opozorilom, ki jih je Vesolje pošiljalo ljudem v zadnjih letih in jih še vedno intenzivno pošilja vsak dan, tisti, ki imajo trenutno moč v rokah, nadaljujejo svoje nečedne in nepravične dejavnosti."

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-93325-0-4
Leto izdaje 2012
Število strani 82
Dimenzije 14,5 x 21
Vezava Mehka
Izdal Založba Sema d.o.o.
Avtor Ana Malenica
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Človek sveta vladar
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Človek sveta vladar

Cena 13,99 €