Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Na zalogi
SKU
9789616282550
Dodaj v primerjavo
Cena 18,93 €
Resnična ozdravitev; ne le odpravljanje bolezenskih znakov. Martin Weber uspešno zdravi vrhunske športnike. Pri 51 letih je odkril svoj dar, da vidi in zaznava energijo. Njegova intuicija mu omogoča, da pomaga ljudem aktivirati njihove samozdravilne moči.
Dodaj na seznam želja

Resnična ozdravitev – ne le odpravljanje bolezenskih znakov:

Martin Weber uspešno zdravi vrhunske športnike. Pri 51 letih je odkril svoj dar, da vidi in zaznava energijo. Njegova intuicija mu omogoča, da pomaga ljudem aktivirati njihove samozdravilne moči. Martinu ne gre za to, da bi se boril proti boleznim, ampak za ohranjanje in aktiviranje zdravja. Sem sodi celoten človek z njegovim okoljem, odnosi, razmišljanji in občutji.

Martin Weber bralkam in bralcem predstavlja veliko praktičnih primerov iz njegove dolgoletne prakse z vrhunskimi športniki, ki jim je kot energijski terapevt in vizionar pomagal pri ozdravitvi. Ta knjiga nas pripelje korak bližje k razumevanju resničnih mehanizmov, ki delujejo v vsakem človeku.

Knjiga je namenjena ljudem, ki jih zanima resnična ozdravitev, ne zgolj odpravljanje bolezenskih znakov. Govori o tem, da zdravila nikoli ne privedejo do resnične ozdravitve in da je predvsem po poškodbah ali operacijah treba telo – enako kot občutljiv glasbeni inštrument - na novo uglasiti.

Uvodna beseda:

»Človek v ravnovesju« je napisan zato, da vas izzove in vam odpre vrata. Vrata v nov svet in do energije, ki povezuje vse. Živa bitja smo do nje itak imeli dostop, ki pa se je tekom stoletij za večino ljudi zaprl. Knjiga bo zato vzpodbudila tisti nevajeni del razuma, ki zanika, da intuicija lahko sproži samozdravilne energije, da so neoprijemljive stvari možne ter da se čudeži v resnici dogajajo, ker so skriti v nas in se lahko učinkovito prebudijo.

Knjiga bo izzvala mnoge znanstvenike, ki so dogmatsko zaverovani v svoje znanje ter ne upoštevajo čustev – univerzalne energije, ki nas povezuje – ali pa so pozabili, kar so se o njih naučili.

Prav tako bo izziv za tisti čudoviti del v vas, ki ima sposobnost, da pogleda čez obzorje ter vidi svet tudi v soodvisnosti z občutenim. Lahko vam pomaga pri premagovanju ovir in pridobivanju novih spoznanj o življenju.

Karl G. Auer
Novinar in avtor

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616282550
Leto izdaje 2012
Število strani 180
Dimenzije 21,0 x 13,8
Izdal Mavrica d.o.o.
Avtor Martin Weber
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Cena 18,93 €