V vrečki ni artiklov.
Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Resnična ozdravitev – ne le odpravljanje bolezenskih znakov:

Martin Weber uspešno zdravi vrhunske športnike. Pri 51 letih je odkril svoj dar, da vidi in zaznava energijo. Njegova intuicija mu omogoča, da pomaga ljudem aktivirati njihove samozdravilne moči. Martinu ne gre za to, da bi se boril proti boleznim, ampak za ohranjanje in aktiviranje zdravja. Sem sodi celoten človek z njegovim okoljem, odnosi, razmišljanji in občutji.

Martin Weber bralkam in bralcem predstavlja veliko praktičnih primerov iz njegove dolgoletne prakse z vrhunskimi športniki, ki jim je kot energijski terapevt in vizionar pomagal pri ozdravitvi. Ta knjiga nas pripelje korak bližje k razumevanju resničnih mehanizmov, ki delujejo v vsakem človeku.

Knjiga je namenjena ljudem, ki jih zanima resnična ozdravitev, ne zgolj odpravljanje bolezenskih znakov. Govori o tem, da zdravila nikoli ne privedejo do resnične ozdravitve in da je predvsem po poškodbah ali operacijah treba telo – enako kot občutljiv glasbeni inštrument - na novo uglasiti.

Uvodna beseda:

»Človek v ravnovesju« je napisan zato, da vas izzove in vam odpre vrata. Vrata v nov svet in do energije, ki povezuje vse. Živa bitja smo do nje itak imeli dostop, ki pa se je tekom stoletij za večino ljudi zaprl. Knjiga bo zato vzpodbudila tisti nevajeni del razuma, ki zanika, da intuicija lahko sproži samozdravilne energije, da so neoprijemljive stvari možne ter da se čudeži v resnici dogajajo, ker so skriti v nas in se lahko učinkovito prebudijo.

Knjiga bo izzvala mnoge znanstvenike, ki so dogmatsko zaverovani v svoje znanje ter ne upoštevajo čustev – univerzalne energije, ki nas povezuje – ali pa so pozabili, kar so se o njih naučili.

Prav tako bo izziv za tisti čudoviti del v vas, ki ima sposobnost, da pogleda čez obzorje ter vidi svet tudi v soodvisnosti z občutenim. Lahko vam pomaga pri premagovanju ovir in pridobivanju novih spoznanj o življenju.

Karl G. Auer
Novinar in avtor

9789616282550 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/sielpreview/preview6c93f791b6f6603413cba8d7cb07a245.jpg 9789616282550
18.93 EUR 2021-01-25 Zaloga: Na zalogi

Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo Martin Weber

Resnična ozdravitev; ne le odpravljanje bolezenskih znakov. Martin Weber uspešno zdravi vrhunske športnike. Pri 51 letih je odkril svoj dar, da vidi in zaznava energijo. Njegova intuicija mu omogoča, da pomaga ljudem aktivirati njihove samozdravilne moči.
Cena: 18,93 €

Podrobnosti artikla Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

ISBN 9789616282550
Leto izdaje 2012
Število strani 180
Dimenzije 21,0 x 13,8
Vezava Ne
Izdal Mavrica
Avtor Martin Weber

O avtorju Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Človek v ravnovesju: nova razmišljanja o zdravju - s srcem, z logiko in intuicijo

Oglejte si tudi