V vrečki ni artiklov.

Čudeži nadangela Mihaela

Čudeži nadangela Mihaela Doreen Virtue

Nadangel Mihael je od nekdaj velik zaščitnik in prijatelj, saj pomaga vsakomur, ki se obrne nanj. Kot zdravilec, bojevnik in angel varuh prinaša mir in premaguje temo.
-70%
 

Vroča cena: 6,00 €

Prihranek: 13,90 € (70%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-807-3702-13-7
Leto izdaje 2012
Število strani 175
Dimenzije 14,0 x 21,0
Avtor Doreen Virtue
Vezava Trda
Izdal Založba Iskanja
Kategorija Angeli in duhovni vodniki

O avtorju

   

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov.

Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. 

V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Anonimen

Objavljeno 07.11.2017

Knjiga, ki vzpodbudi razmišljanje o tem svetu in

Knjiga, ki vzpodbudi razmišljanje o tem svetu in svetu na katerega pogosto pozabljamo - angeli varuhi in njihovi "NADANGELI", so tukaj .. Osebno me je presenetilo to, da je knjiga vzpodbuda, da ne prekineš odnosa z Bogom, čeprav si daleč stran in imaš občutek, da odnosa ne moreš vzpostaviti...ti Bog pošilja angele po katerih lahko prejmeš pomoč, ki jo potrebuješ, le prositi je treba... zanimivo branje za vsakogar, ki išče ravnovesje v svojem življenju.