Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela

Na zalogi
SKU
978-807-3702-14-4
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 6,00 €
Prihranek 13,90 € (-69.85%)
Redna cena 19,90 €
Naj gre za življenjsko ogroženost, bolečo poškodbo ali kronični zdravstveni problem – nadangel Rafael vam lahko pomaga. Znana poznavalka angelov vam v tej knjigi razlaga, zakaj je Rafael od pradavnine znan kot angel zdravilec.
Dodaj na seznam želja

Nadangel Rafael

Naj gre za življenjsko ogroženost, bolečo poškodbo ali kronični zdravstveni problem – nadangel Rafael vam lahko pomaga.

Znana poznavalka angelov vam v knjigi Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela razlaga, zakaj je nadangel Rafael od pradavnine znan kot angel zdravilec.

Njegovi čudeži pomagajo vsakomur, ki poprosi za pomoč, čeprav ni povezan z nobeno cerkvijo ali veroizpovedjo. V avtentičnih primerih čudežnih ozdravitev boste našli primere Rafaelovih neverjetnih posegov v resnično življenje, ki bodo potrdili vaše upanje in vero, da bodo nebesa resnično prisluhnila vašim molitvam. Vse to v knjigi Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela.

Brali boste o načinih, kako Rafael odgovarja na vaše klice in kako lahko prepoznate njegova obvestila. Izvedeli boste, kako pomaga zdravilcem (in tistim, ki bi to radi postali) in kako lahko pomaga vašim bližnjim, tudi tistim štirinožnim … Pred vami je torej edinstven priročnik, ki vas bo naučil zdraviti, ki bo napolnil vaše srce in razveselil vašo dušo.

Nadangel Rafael ti pomaga pri zdravljenju v tvojem življenju. Zdravi telo, srce, um, omejitve tvoje duše, čustveno obremenjenost, navezanost in odvisnosti. Sodeluj z njim z zeleno svetlobo in povabi ga v vse odnose, ki so potrebni zdravljenja (tudi v tvoj odnos s seboj). Pomaga ti preiti šok in travme. Nadangel Rafael te zdravi tako, da spodbuja pretočnost energije v tvojem telesu in poskrbi za energetsko čiščenje. Spodbuja nove navade. Vedno te obišče s skupino Angelov zdravljenja, njihova skupna moč premaga vse fizične ovire.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-807-3702-14-4
Leto izdaje 2012
Število strani 182
Dimenzije 14,0 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Iskanja
Avtor Doreen Virtue
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela

Vroča cena 6,00 €
Prihranek 13,90 € (-69.85%)
Redna cena 19,90 €