Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čudežni svet brez denarja

Na zalogi
SKU
978-961-6950-01-5
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 16,92 €
Prihranek 2,98 € (-14.97%)
Redna cena 19,90 €
Knjiga Čudežni svet brez denarja je avtobiografska pripoved, ki odstira vpoglede v čas poln dvomov, strahov in upanja, iz katerih pa se porajata moč in zaupanje v lastne odločitve. Heidemarie se na čudovit, očarljiv in igriv način postavlja po robu pravilom in normam družbe ter nas uči, kako se lahko vrnemo k bistvenim, elementarnim vrednotam
Dodaj na seznam želja

Je brez denarja sploh mogoče živeti? To se sprašuje Marie in se odloči izvesti poseben eksperiment, ki naj bi sprva trajal leto dni. Odreče se svetu, v katerem je uspešna psihoterapevtka, in stopi v novo življenje - življenje brez denarja. Na poti naleti na številna odprta vrata, a tudi na dozdevno nepremostljive ovire. Spremljata in vodita jo angle Nataha in vera v duhovno moč.

Knjiga Čudežni svet brez denarja je avtobiografska pripoved, ki odstira vpoglede v čas poln dvomov, strahov in upanja, iz katerih pa se porajata moč in zaupanje v lastne odločitve. Heidemarie se na čudovit, očarljiv in igriv način postavlja po robu pravilom in normam družbe ter nas uči, kako se lahko vrnemo k bistvenim, elementarnim vrednotam. Je svobodomiselna ženska, kakršno svet v našem času še kako potrebuje. Njena knjiga bo marsikoga navdihnila, da bo zbral pogum in še enkrat razmislil o svojem življenju ter ugotovil, kako lahko pripomore k temu, da bo na našem planetu nastopila zlata doba.

Heidemarie Schwermer se je rodila leta 1924 v kraju Mermel v nekdanji Vzhodni Prusiji. Med drugo svetovno vojno je z družino prebegnila v Nemčijo, kjer je odraščala. Skoraj dvajset let je delala kot učiteljica, pozneje pa kot psihoterapevtka. Ima dva otroka in tri vnuke.

Zaradi nezadovoljstva z obstoječim sistemom vrednot je leta 1994 ustanovila društvo "Daj in vzemi", ki deluje po načelu menjave, danes znanem in razširjenem v številnih državah. Leta 1996 se je odločila za prav poseben eksperiment - podarila je vso svojo lastnino in zaživela povsem brez denarja.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6950-01-5
Leto izdaje 2014
Število strani 161
Dimenzije 14,0 x 17,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Heidemarie Schwermer
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čudežni svet brez denarja
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čudežni svet brez denarja

Vroča cena 16,92 €
Prihranek 2,98 € (-14.97%)
Redna cena 19,90 €