Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Čudovita princesa

Na zalogi
SKU
9789619464618
Dodaj v primerjavo
Vroča cena 15,11 €
Prihranek 0,79 € (-4.97%)
Redna cena 15,90 €

V knjigi Čudovita princesa so zbrane vse informacije, ki jih deklice potrebujejo pri soočanju s spremembami, ki jih čakajo v puberteti. Od spremembe postave, telesnega vonja, rastočih prsi, mozoljev, menstruacije do novih občutkov, skrbi zase in še marsikaj drugega. Napisana je v preprostem jeziku in opremljena s čudovitimi ilustracijami Evgenije Jarc.

Dodaj na seznam želja

DEKLICE

Knjiga Čudovita princesa je namenjena deklicam med 8. in 12. letom. V njej bodo deklice našle odgovore na vsa vprašanja, ki se jim v tem starostnem obdobju zastavljajo. Ne glede na to, ali gre za vprašanja telesnega ali čustvenega razvoja, ali pa za povsem praktične nasvete, so odgovori zapisani tako, da bodo izvedele vse, kar morajo vedeti, in to na način, ki jih bo spodbujal, da bodo svoje odraščanje sprejemale z veseljem in hvaležnostjo.MNENJA O KNJIGI

"Čudovita princesa je resnično dobrodošlo darilo vsem mladim deklicam, ki vstopajo v puberteto. Maja na sproščen in jasen, a hkrati spoštljiv način opisuje različne vidike telesnih sprememb, ki jih deklice takrat doživljajo."
- Gita Mateja de Laat, avtorica knjige Kam pa ti hodiš v šolo

"Knjiga je s številnimi praktičnimi nasveti mladim dekletom v pomoč, da ne sledijo slepo modernim nezdravim trendom. Obenem jim na zelo lep način posreduje veselje nad tem, da bodo lahko enkrat mame."
- Milena Igličar, dr. med. spec. ginekologije

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619464618
Leto izdaje 2019
Število strani 63
Dimenzije 16 x 22
Vezava Mehka
Izdal Zavod Iskreni
Avtor Maja Vovk
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Čudovita princesa
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Čudovita princesa

Vroča cena 15,11 €
Prihranek 0,79 € (-4.97%)
Redna cena 15,90 €