V vrečki ni artiklov.

Cyndi Dale

Cyndi Dale je mednarodno priznana avtorica, intuitivna zdravilka, jasnovidka in poslovna svetovalka. Napisala je več kot 20 knjig o energijskem zdravljenju in duhovnih temah, ki so postale mednarodne uspešnice, prevedene v 18 jezikov. V okviru svojega podjetja Life System Services je pomagala že več kot 65000 podjetjem in posameznikom. Po vsem svetu organizira seminarje in delavnice o jasnovidnosti, zdravljenju, šamanizmu in reikiju.

Cyndi Dale

Cyndi Dale ima že od malih nog naravno intuicijo, ta dar pa ponuja strankam in skupinam, ki si prizadevajo za resnične in pozitivne spremembe v njihovih življenjih. Njena strast vključuje pomoč ljudem, da odprejo svojo "primarno energijo", moč in perspektive, ki so zanje edinstvene. Na leto Cyndi Dale sodeluje s tisoči posamezniki v ZDA in drugod. Ko enkrat posameznik razume svoje bistvo, lahko vpije energijo sveta, znotraj in zunaj sebe, ter se pridruži skupnosti podobno mislečih, ki si želijo boljšega sebe in drugih.

Mednarodno priznana avtorica Cyndi Dale je govorka, zdravilka in svetovalka. Njena knjiga The Subtle Body, ki jo je objavil Sounds True, je zelo prodajana knjiga na Amazon.com in je prodana že v milijonih izvodih. Osvojila je tudi štiri mednarodno priznane založniške nagrade.

Njene druge svetovno znane knjige: New Chakra Healing, Advanced Chakra Healing, Everyday Clairvoyant, Kundalini, Divine Life, Attracting Prosperity Through the Chakras, Attracting Your Perfect Body Through the Chakras, Advanced Chakra Healing: Heart Disease, Advanced Chakra Healing: Cancer, The Littlest Christmas Star in Illuminating the Afterlife.

Cyndi Dale je študirala šamanizem in zdravljenje po vsem svetu. Pot jo je peljala v perujske, belizejske, havajske in kostariške džungle, Maroko, venezuelske savane, na ledenike v  Islandiji, … Usposobljena je za več različnih načinov zdravljenja, med drugim tudi šamanizem, intuitivno zdravljenje, energetsko zdravljenje in je mojstrica četrte stopnje reikija

Vsakodnevno sodeluje s strankami in skupinami, kot intuicijska trenerka in zdravilka. Stranke običajno k njej napotijo strokovnjaki, vključno s psihiatri, zdravniki in terapevti. Cyndi Dale želi ljudem odkriti svoja znanja, da lahko v svojem življenju dosežejo zdrave in pozitivne spremembe.

Cyndi Dale trenutno živi v Minneapolisu s svojima sinovima, Michaelom in Gabrielom, ima veliko hišnih ljubljenčkov.

Ekskluzivni intervju z avtorico si lahko preberete tukaj.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani