Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dar duše

Na zalogi
SKU
978-961-6861-58-8
Dodaj v primerjavo
Cena 29,90 €
Dodaj na seznam želja

Dar duše. Zakaj pred rojstvom naše duše načrtujejo, da bomo v življenju doživeli tudi zelo slabe in moreče izkušnje? Saj naše duše nočejo, da bi bili nenehno travmatizirani. Če že pride do travmatičnih izkušenj – ne glede na to, ali so bile načrtovane pred rojstvom ali ne –, nas duše poskušajo pripraviti do zdravljenja in nas med njim tudi vodijo. Dejansko ozdravljenje je odvisno od številnih dejavnikov, navsezadnje od naše vztrajnosti in iznajdljivosti. Ampak duše so vedno navzoče – drezajo nas in vodijo. Dejstvo, da ste naleteli na to knjigo, kaže, da ste dovzetni za spodbude svoje duše.

Avtor Robert Schwartz je leta 2003 na osebni seansi z medijem osupnil, ko se je pogovarjal z nesnovnimi bitji, ki so o njem vedela vse; vedela niso samo tega, kaj je naredil v življenju, ampak tudi to, kar je mislil in čutil. Spoznal je, da bi poznavanje našega načrtovanja pred rojstvom ljudem po vsem svetu izjemno pomagalo pri zdravljenju. Izjemna spoznanja, do katerih se je dokopal, so povezana z našim pristnim, univerzalnim hrepenenjem – radi bi vedeli … zakaj.

Duša lahko načrtuje sodelovanje v izkušnjah bodisi kot storilec ali žrtev. Pod okriljem kolektivne zavesti lahko pozdravimo svoje prizadete dele – prikrite probleme, povezane z občutki nevrednosti, nemoči in jeze – ter tako poskrbimo, da ne bo več incesta, posilstev in drugih oblik nasilja.

Brali boste zgodbe o ljudeh, ki so – tako kot vi – načrtovali svoja življenja, preden so se rodili.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-6861-58-8
Leto izdaje 2017
Število strani 590
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Robert Schwartz
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dar duše
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dar duše

Cena 29,90 €