V vrečki ni artiklov.
Dar duše

Dar duše. Zakaj pred rojstvom naše duše načrtujejo, da bomo v življenju doživeli tudi zelo slabe in moreče izkušnje? Saj naše duše nočejo, da bi bili nenehno travmatizirani. Če že pride do travmatičnih izkušenj – ne glede na to, ali so bile načrtovane pred rojstvom ali ne –, nas duše poskušajo pripraviti do zdravljenja in nas med njim tudi vodijo. Dejansko ozdravljenje je odvisno od številnih dejavnikov, navsezadnje od naše vztrajnosti in iznajdljivosti. Ampak duše so vedno navzoče – drezajo nas in vodijo. Dejstvo, da ste naleteli na to knjigo, kaže, da ste dovzetni za spodbude svoje duše.

Avtor Robert Schwartz je leta 2003 na osebni seansi z medijem osupnil, ko se je pogovarjal z nesnovnimi bitji, ki so o njem vedela vse; vedela niso samo tega, kaj je naredil v življenju, ampak tudi to, kar je mislil in čutil. Spoznal je, da bi poznavanje našega načrtovanja pred rojstvom ljudem po vsem svetu izjemno pomagalo pri zdravljenju. Izjemna spoznanja, do katerih se je dokopal, so povezana z našim pristnim, univerzalnim hrepenenjem – radi bi vedeli … zakaj.

Duša lahko načrtuje sodelovanje v izkušnjah bodisi kot storilec ali žrtev. Pod okriljem kolektivne zavesti lahko pozdravimo svoje prizadete dele – prikrite probleme, povezane z občutki nevrednosti, nemoči in jeze – ter tako poskrbimo, da ne bo več incesta, posilstev in drugih oblik nasilja.

Brali boste zgodbe o ljudeh, ki so – tako kot vi – načrtovali svoja življenja, preden so se rodili.

978-961-6861-58-8 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/d/a/dat_2246_e-dar-duseaaaaa.jpg 978-961-6861-58-8
29.9 EUR 2021-08-04 Zaloga: Na zalogi

Dar duše

Dar duše Robert Schwartz

Zdravilna moč življenja, ki ste ga načrtovali pred svojim rojstvom

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 149 zlatnikov = 1,49 €.
Dar duše. Zakaj pred rojstvom naše duše načrtujejo, da bomo v življenju doživeli tudi zelo slabe in moreče izkušnje? Saj naše duše nočejo, da bi bili nenehno travmatizirani. Če že pride do travmatičnih izkušenj – ne glede na to, ali so bile načrtovane pred rojstvom ali ne –, nas duše poskušajo pripraviti do zdravljenja in nas med njim tudi vodijo. Dejansko ozdravljenje je odvisno od številnih dejavnikov, navsezadnje od naše vztrajnosti in iznajdljivosti. Ampak duše so vedno navzoče &n...
Cena: 29,90 €

Podrobnosti artikla Dar duše

ISBN 978-961-6861-58-8
Leto izdaje 2017
Število strani 590
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Ara
Avtor Robert Schwartz

O avtorju Dar duše

Robert Schwartz

Robert Schwartz

S tesnim sodelovanjem z več mediji in kanali je raziskal načrte pred rojstvom mnogih, mnogih ljudi. Naučil se je, da dogodki v njihovem življenju niso niti naključni niti poljubni, temveč del pametno zasnovanega in zapletenega načrta - načrta, ki so ga sami pogumno zasnovali. Naučil se je tudi, da duše iz različnih razlogov pogosto izbirajo zelo različne izzive. Motivacije svoje duše lahko zato slišite v zgodbi o nekom, čigar življenje je, vsaj na površini, zelo drugačno od vašega. V načrtu vaše duše in daru vaše duše vam ponuja življenjske zgodbe in načrte pred rojstvom dvaindvajsetih pogumnih duš.

Več o Robert Schwartz

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).
Dar duše

Oglejte si tudi