V vrečki ni artiklov.

David Deida

David Deida se je uveljavil v mednarodnih krogih s svojim vplivnim delom na področju osebnostne rasti in intimnih odnosov. Dokončal je podiplomski študij psihobiologije, spolne evolucije in teoretične nevroznanosti. Že več kot dvajset let vadi hatha jogo, tai-či, meditacijo in preučuje tantro.

Poučeval je na medicinski fakulteti v San Diegu, na univerzi Kalifornija v Santa Cruzu, na državni univerzi v San Joseju, na bostonskem inštitutu Lexington ter v pariški šoli Ecole Polytechnique. V teh ustanovah je opravljal tudi raziskovalno delo. Nastopa na radiu in televiziji, svoja dela pa objavlja v znanstvenih in poljudnih revijah. Izdaja knjige, zgoščenke in video posnetke.

David Deida

David Deida je priznan kot eden najbolj pronicljivih in provokativnih duhovnih učiteljev našega časa. S svojimi knjigami David Deida spreminja način, kako moški in ženske rastejo duhovno in spolno. Njegovi nauki in spisi o radikalno praktični duhovnosti za naš čas so bili uvrščeni med najbolj izvirne in pristne prispevke k osebni in duhovni rasti, ki so trenutno na voljo.

V mednarodni javnosti je David Deida znan po svojih edinstvenih delavnicah o duhovni rasti in sveti intimnosti. Zasnoval in razvil je  izjemno učinkovit program transformativnih praks, ki obravnava duhovno prebujanje v umu, telesu in srcu. David Deida je ustanovni sodelavec Inštituta Integral in je poučeval in izvajal raziskave na:  Medicinski šoli kalifornijske univerze v San Diegu; Kalifornijski univerzi v Santa Cruzu; Državni univerzi San Jose; Lexington Institute, Boston; in Ecole Polytechnique v Parizu, Francija.

David Deida je po vsem svetu znan kot avtori na stotine esejev, avdio kaset, videokaset, člankov in knjig, ki kažejo na celovit pristop k duhovnosti. Njegove knjige vključujejo najbolje prodajano »underground« klasiko, Pot odličnega moškega; več praktičnih besedil o pristni spolni duhovnosti, vključno z iskanjem Boga skozi seks in modro resnico; in avtobiografski roman o zelo nekonvencionalnem duhovnem treningu, Divje noči.

Knjige Davida Deide izhajajo v več kot petindvajsetih jezikih po vsem svetu in jih priporočajo brati na univerzah, v cerkvah in duhovnih središčih. Izvirna besedila, ki se uporabljajo v moških in ženskih skupinah po vsem svetu veljajo za pomembne vire za duhovno preobrazbo in sveto seksualnost.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani