V vrečki ni artiklov.

David Wolfe

David Wolfe velja za vodilnega avtorja knjig s področja prehrane. Razvija in omogoča dostop do najodličnejše eksotične organsko pridelane hrane na svetu. Bil je prvi, ki je v Severni Ameriki prebivalcem omogočil širok dostop do presnih in organsko pridelanih kakavovih zrn, jagod goji, inkovskih jagod, kakavovega masla, kakava v prahu, izvlečka mace, itd. Od leta 1995 je David izvedel več kot tisoč predavanj v ZDA, Kanadi, Evropi, Oceaniji in Srednji ter Južni Ameriki. Poleg strastnega navdušenja nad prehrano ima David še nekaj hobijev, med katerimi velja izpostaviti bobnanje, vrtičkanje, pohodništvo, jogo, branje, pisanje, alkimijo, kemijo, divje pustolovščine, namakanje v termalnih vrelcih, sajenje sadnih dreves, preživljanje časa z najdražjimi in uživanje v najboljšem dnevu v življenju. 

David Wolfe

David »Avocado« Wolfe (rojen 6. 8. 1970) med svojimi sodobniki velja za vodilnega avtorja knjig s področja prehrane. David Wolfe razvija in omogoča dostop do najodličnejše eksotične organsko pridelane hrane na svetu. David Wolfe je bil prvi, ki je v Severni Ameriki prebivalcem omogočil širok dostop do presnih in organsko pridelanih kakavovih zrn (presne čokolade), jagod goji, inkovskih jagod, kakavovega masla, kakava v prahu, izvlečka mace, itd.

Ti in mnogi drugi izdelki so vodilni na področju zdrave prehrane, saj David Wolfe veliko pozornosti namenja kakovosti in etičnim vidikom proizvodnje. Oba Davidova starša sta zdravnika, zato je njegov pogled na zdravje in prehrano edinstven. Končal je študije mehanskega in okoljskega inženiringa, politologije, prava in pridobil magisterij iz področja prehrane z živo hrano. DAvid Wolfe je študiral na mnogih uglednih ustanovah, vključno z oksfordsko univerzo. Trenutno študentom magistrskega študija v okviru predmeta, ki ga poučuje dr. Gabriel Cousens, predava o prehrani z živo hrano. 

Od leta 1995 je David Wolfe izvedel več kot tisoč predavanj v ZDA, Kanadi, Evropi, Oceaniji in Srednji ter Južni Ameriki. V svojem natrpanem urniku še vedno najde čas za izobraževanje in usmerjanje prehrane hollywoodskih producentov in zvezdnikov ter nekaterih vodilnih svetovnih podjetnikov, med katerimi so: Woody Harrelson,  umetnik  Justin Bua,  plesalec Mr. Wiggles,  Bryce Dallas Howard,  John Assaraf,  Anthony Robbins, Angela Bassett in še mnogo drugih. 

Avtor mnogih knjig (npr. The Sunfood Diet Success System, Naked Chocolate, Eating for Beauty, in Amazing Grace), DAvid Wolfe, vsako leto izvede vsaj šest delavnic o zdravju in dobrem počutju v različnih počitniških centrih povsod po svetu. Razpored prihodnjih delavnic je objavljen na njegovi spletni strani www.davidwolfe.com. David Wolfe je tudi ustanovitelj in vodilni ustvarjalec priznane spletne revije www.thebestdayever.com, ustanovil pa je tudi neprofitno funkdacijo Fruit Tree Planting Foundation (www.ftpf.org), ki si je za cilj zadala zasaditev 18 milijard sadnih dreves po celem planetu. 

Poleg strastnega navdušenja nad prehrano ima David Wolfe še nekaj hobijev, med katerimi velja izpostaviti bobnanje, vrtičkanje, pohodništvo, jogo, branje, pisanje, alkimijo, kemijo, divje pustolovščine, namakanje v termalnih vrelcih, sajenje sadnih dreves, preživljanje časa z najdražjimi in uživanje v najboljšem dnevu v življenju. 

Zapis iz Davidovega bloga - Zakaj NISEM milijonar? >>

Spletna stran David Wolfewww.davidwolfe.com

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani