Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Davidov seznam

Na zalogi
SKU
9789617000160
Dodaj v primerjavo
Cena 22,90 €

Ambasador organizacije »Glas proti raku možganov« je napisal knjigo, v kateri nam opisuje svojo bolezen: raka na možganih. Opisuje nam zdravljenje, veselje do življenja in kako pomembno je, da najdemo razlog in veselje do življenja.

Dodaj na seznam želja

Veselje do življenja

Avtor je pri 34 letih zbolel. Diagnoza: rak na možganih, le še nekaj mesec življenja. Terapije so mu pomagale, da je živel še šest let. Zdravil se je (ob terapijah) z delom, s pozitivno energijo in pozitivnim pristopom k življenju. Poučeval je, dokler se je dalo, in kljub temu da je vedel, da ga bo premagala bolezen, je ostal pozitiven, imel je veselje do življenja, cenil je čas.

Ni dovolil, da bi bolezen krojila njegovo življenje. Čez šest let ga je zadela možganska kap, postal je skoraj slep in delno paraliziran. In vendar se je odločil, da bo prepotoval Ameriko, obiskal nekdanje dijake, preveril, ali je zapustil sled v njihovih življenjih, in o njih ter svoji bolezni napisal knjigo. Hotel je sporočiti, kako pomembno je najti razlog in veselje do življenje.

Postal je tudi ambasador organizacije »Glas proti raku možganov«.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617000160
Leto izdaje 2018
Število strani 206
Dimenzije 21,0 x 13,5
Vezava Mehka
Izdal Forma 7
Avtor David Menasche
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Davidov seznam
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Davidov seznam

Cena 22,90 €