Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dediči Ravenscarja - Mehka vezava

Na zalogi
SKU
9789616778848
Dodaj v primerjavo
Cena 5,00 €
Po koncu prve svetovne vojne je življenje Edwarda Deravenela, karizmatičnega vodje družinskega imperija in gospodarja Ravenscarja, postlano z rožicami. Vendar pod površjem že vznikajo težave. Postavno ženo Elizabeth Deravenel napada ljubosumje, njene laži in govorice pa načnejo ugled družinskega imena. Še hujši je Edwardov brat George. Z lahkomiselnim vedenjem in nezvestobo pripelje do izsiljevanja ter izdaj. Sreča družine Deravenel je postavljena na kocko. Rešitev dediščine Ravenscarja tako pristane na plečih Edwardove hčere Bess in njenega sina Harryja. Cena pri tem ni pomembna. Ravenscar: Hiša. Zapuščina. Dinastija.
Dodaj na seznam želja

Po koncu prve svetovne vojne je življenje Edwarda Deravenela, karizmatičnega vodje družinskega imperija in gospodarja Ravenscarja, postlano z rožicami. Vendar pod površjem že vznikajo težave. 

Postavno ženo Elizabeth Deravenel napada ljubosumje, njene laži in govorice pa načnejo ugled družinskega imena. Še hujši je Edwardov brat George. Z lahkomiselnim vedenjem in nezvestobo pripelje do izsiljevanja ter izdaj. Sreča družine Deravenel je postavljena na kocko. 

Rešitev dediščine Ravenscarja tako pristane na plečih Edwardove hčere Bess in njenega sina Harryja. Cena pri tem ni pomembna. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616778848
Leto izdaje 2010
Število strani 530
Dimenzije 14,0 x 22,5
Vezava Mehka
Izdal Anu Elara
Avtor Barbara Taylor Bradford
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dediči Ravenscarja - Mehka vezava
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dediči Ravenscarja

Cena 5,00 €