Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

DEKLICE BREZ GNEZDA

Na zalogi
SKU
DEKLICE BREZ GNEZDA
Dodaj v primerjavo
Cena 23,00 €

DEKLICE BREZ GNEZDA

Avtor: Danica Vidmar

Založba: samozaložba

Knjiga, ki bo vaša opora za pot, na kateri boste z empatijo do sebe in staršev pogledali pod družinsko preprogo in zavestno preoblikovali boleče družinske vzorce. Le tako se bolečine iz družinskih skrinj ne bodo prenašale naprej.

"Napiši svojo knjigo," mi je rekel Jesper Juul. In tako je pred vami moja zgodba. Zgodba deklice, ženske in mame, ki si je nadvse želela najti ljubezen, ki ne boli. Toda spoznala sem, da ljubezen ne boli. Bolijo neizpolnjena pričakovanja. Bolijo rane. Boli ego. Potovanje do ljubezni je potovanje v zavedno, bolečina na tej poti pa je naša učiteljica. Svojo življenjsko zgodbo in spoznanja sem zapisala, ker si želim, da bi o odnosu med starši in odraslimi otroki spregovorili glasneje in bolj iskreno. Namenjena je tako moji (starejši) generaciji kot odraslim otrokom. Želim si, da bi v njej našli oporo za pot, na kateri boste z empatijo do sebe in staršev pogledali pod družinsko preprogo in zavestno preoblikovali boleče družinske vzorce. Le tako se bolečine iz družinskih skrinj ne bodo prenašale naprej.

"Knjiga poleg osebne življenjske izkušnje ponuja spoznanja in orodja za bolj zdrave in osrečujoče odnose v družini in družbi. Dragoceno!" -Saša Pavček

 

Dodaj na seznam želja
Več informacij
ISBN 9789619560907
Število strani 179
Leto izdaje 2021
Dimenzije 150 x 16 x 210 mm
Is Featured Ne
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DEKLICE BREZ GNEZDA
Vaša ocena
Back to Top

DEKLICE BREZ GNEZDA

Cena 23,00 €