V vrečki ni artiklov.
Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja

V navidihujoči knjigi Delaj Vitko nas Ash Mauray popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje "ujemanja produkta in trga" za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških.

Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt.

Potrebujemo sistematičen postopek za hitro preverjanje zamisli za produkt in povečanje možnosti za uspeh. To obljublja Delaj vitko.

Delaj vitko je odlično orodje za poslovodje, direktorje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.

  • Najdi problem, ki ga je vredno rešiti, nato opredeli rešitev.
  • Kupce vključi v celotni razvojni cikel.
  • Nenehno testiraj svoj produkt z manjšimi, hitrejšimi iteracijami.
  • Ustvari lastnost, meri odziv kupcev in validiraj oz. ovrži smer.
  • Prepoznaj, kdaj se moraš "zasukati" in spremeniti smer.
  • Povečaj hitrost, učenje in fokus.

Nauči se, kdaj je idealen čas za zbiranje velikih finačnih sredstev.

O AVTORJU

Ash Maurya je podjetnik že več kot desetletje. Vedno je iskal boljše in hitrejše načine za razvoj uspešnih produktov. Med prvimi je v prakso vpeljal načela vitkega štartnika, ki sta jih razvila Steve Blank in Eric Ries. Spoznanja je opisoval v blogih, iz katerih je izšla knjiga Delaj vitko. Z delavnicami in produkti tesno sodeluje s podjetniki in jim pomaga testirati ter dodelati njihovo vizijo. Ash je mentor pri štartniških pospeševalnikih po vsem svetu, kot so Mozilla Foundation, Year One Labs in Capital Factory.

9789616661652 https://www.cangura.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/b0c758deab8348667aa0ba244803f14b/1/0/102442_2.jpg 9789616661652
24.9 EUR 2020-07-19 Zaloga: Na zalogi

Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja

Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja Ash Maurya

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
V navidihujoči knjigi Delaj Vitko nas Ash Mauray popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje "ujemanja produkta in trga" za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt. Potrebujemo sistemati...
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja

ISBN 9789616661652
Leto izdaje 2014
Število strani 214
Dimenzije 16,4 x 23,5
Vezava Mehka vezava
Izdal Pasadena
Avtor Ash Maurya

O avtorju Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja

Ash Maurya

Ash Maurya

Ash Maurya je podjetnik že več kot desetletje. Vedno je iskal boljše in hitrejše načine za razvoj uspešnih produktov. Med prvimi je v prakso vpeljal načela vitkega štartnika, ki sta jih razvila Steve Blank in Eric Ries. Spoznanja je opisoval v blogih, iz katerih je izšla knjiga Delaj vitko.

Z delavnicami in produkti tesno sodeluje s podjetniki in jim pomaga testirati ter dodelati njihovo vizijo. Ash je mentor pri štartniških pospeševalnikih po vsem svetu, kot so Mozilla Foundation, Year One Labs in Capital Factory.

Več o Ash Maurya

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).