V vrečki ni artiklov.

Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja

Delaj vitko - Od načrta A do načrta, ki deluje – 2. izdaja Ash Maurya

Cangura zlatnik Z nakupom boste pridobili 124 zlatnikov = 1,24 €.
V navidihujoči knjigi Delaj Vitko nas Ash Mauray popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje "ujemanja produkta in trga" za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt. Potrebujemo sistemati...
 
Cena: 24,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 9789616661652
Leto izdaje 2014
Število strani 214
Dimenzije 16,4 x 23,5
Avtor Ash Maurya
Vezava Mehka
Izdal Pasadena
Kategorija Poslovna rast

O avtorju

   

Ash Maurya je podjetnik že več kot desetletje. Vedno je iskal boljše in hitrejše načine za razvoj uspešnih produktov. Med prvimi je v prakso vpeljal načela vitkega štartnika, ki sta jih razvila Steve Blank in Eric Ries. Spoznanja je opisoval v blogih, iz katerih je izšla knjiga Delaj vitko.

Z delavnicami in produkti tesno sodeluje s podjetniki in jim pomaga testirati ter dodelati njihovo vizijo. Ash je mentor pri štartniških pospeševalnikih po vsem svetu, kot so Mozilla Foundation, Year One Labs in Capital Factory.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).