Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Demon in gospodična Prym

Na zalogi
SKU
961-6468-04-9
Dodaj v primerjavo
Cena 6,90 €
To je zgodba o mestu, ki sta ga razklali lahkomnost in strahopetnost; o človeku, ki ga preganjajo duhovi boleče preteklosti; o mladenki ki išče srečo. Vse se zgodi v samo sedmih dneh, ko se Dobro in Zlo borita za zaveznike. V tem edinem dolgem tednu se mora vsak posameznik odločiti, na katero stran bo stopil...
Dodaj na seznam želja

To je zgodba o mestu, ki sta ga razklali lakomnost in strahopetnost; o človeku, ki ga preganjajo duhovi boleče preteklosti; o mladenki, ki išče srečo. Vse se zgodi v samo sedmih dneh, ko se Dobro in Zlo borita za zaveznike.

V tem edinem in dolgem tednu se mora vsak posameznik odločiti, na katero stran bo stopil. Ta vznemirljiva bitka se dogaja v majhnem kraju, Viscosu, izgubljenem v času in prostoru. S prihodom tujca se kraj spremeni v prizorišče sprevrženih spletk, ki za vselej zaznamujejo prihodnost maloštevilnih prebivalcev. Tujec je pripotoval od zelo daleč samo zato, da bi našel odgovor na vprašanje, ki ga nenehno preganja: je človek v svojem bistvu dober ali slab?

"Demon in gospodična Prym" je razburljiva zgodba, polna napetosti, ki jih sproža bistveno vprašanje, o katerem smo včasih razmišljali tudi sami. 

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-6468-04-9
Leto izdaje 2003
Število strani 151
Dimenzije 12,5 x 20,5
Izdal VBZ
Avtor Paulo Coelho
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Demon in gospodična Prym
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Demon in gospodična Prym

Cena 6,90 €