Izšla je knjiga Kar mirno, katera vam bo s preverjenimi tehnikami pomagala zaustaviti tesnobo.   

V vrečki ni artiklov.

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija Gangaji _

Odkrivanje tvojega resničnega sija

Ta knjiga je namenjena hitro rastočemu številu duhovnih iskalcev, ki se približujejo koncu svojega iskanja in so pripravljeni na nerazredčeno resnico. Je del evolucijske spremembe kozmičnih razsežnosti – prebujanja zavesti iz sanj poistovetenja z obliko, sanj o ločenosti. Že samo to, da berete te besede, pomeni, da je vaša usoda bistveni del te velike pustolovščine – prebujanja človeštva.«
 
Cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-062-2
Leto izdaje 2011
Število strani 243
Dimenzije 15,5 x 22,5
Avtor Gangaji _
Vezava Mehka
Izdal Ganeš

O avtorju

Gangaji je v iskanju odgovorov na vprašanja o življenju in lastni naravi raziskovala najrazličnejše poti: psihoterapijo, budizem, zen, vipassana meditacijo, astrologijo, vpliv psihotropnih substanc, umetniški ples,  vizualizacijo, akupunkturo, ter sodelovala pri vodenju meditacijskega centra tibetanskega budizma.

Po dolgoletnem iskanju je leta 1990 odpotovala v Indijo. Ob srečanjih z razsvetljenim mojstrom in duhovnim učiteljem H. W. L. Poonjajem –  Papajijem, neposrednim učencem znamenitega Ramane Maharšija, je doživela globok notranji preobrat in prepoznala svoj resnični Jaz. Od tedaj dalje deli to znanje z iskalci resnice na javnih predavanjih, seminarjih in odmikih v ZDA, Evropi, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Gangaji je ustanovila neprofitno dobrodelno organizacijo The Gangaji Foundation, ki izvaja izobraževalne in dobrodelne projekte, pri katerih sodelujejo tisoči prostovoljcev z vsega sveta. Njeno učenje je zabeleženo v številnih knjigah ter avdio in video zapisih. Preko Gangajine spletne strani www.gangaji.org se lahko povežete na njene spletne oddaje.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 01.08.2018

Super knjiga! Priporočam

Super knjiga! Priporočam

Oglejte si tudi