V vrečki ni artiklov.

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija Gangaji _

»Možno je, da odkriješ, da je jedro tvojega bitja absolutna radost in izpolnitev … v tem trenutku, v vsakem trenutku. Ni ti treba iskati, da bi našel srečo in notranji mir. Ni ju moč najti, saj ležita v nas ves čas. Tukaj sem, da te podprem v tem odkritju.« – Gangaji
-20%
 

Vroča cena: 15,92 €

Prihranek: 3,98 € (20%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-062-2
Leto izdaje 2011
Število strani 243
Dimenzije 15,5 x 22,5
Avtor Gangaji _
Vezava Mehka
Izdal Ganeš

O avtorju

Gangaji je bila rojena v Združenih državah Amerike. Diplomirala je na Univerzi Mississippi in v iskanju odgovorov na vprašanja o obstoju in lastni naravi raziskovala najrazličnejše poti: psihoterapijo, budizem, zen, vipassana meditacijo, vizualizacijo, umetniški ples, astrologijo in vpliv psihotropnih substanc, ter sodelovala pri vodenju meditacijskega centra tibetanskega budizma.

Po dolgoletnem iskanju je leta 1990 odpotovala v Indijo. Ob srečanju z razsvetljenim mojstrom in duhovnim učiteljem H. W. L. Poonjajem - Papajijem,  neposrednim učencem znamenitega Ramane Maharšija, je doživela odločilni notranji preobrat in prepoznala svoj resnični Jaz. Od tedaj dalje to znanje deli z iskalci resnice na javnih predavanjih, seminarjih in odmikih v ZDA, Evropi, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji.

Gangaji je ustanovila neprofitno dobrodelno organizacijo The Gangaji Foundation, ki izvaja izobraževalne in dobrodelne projekte, pri katerih sodelujejo tisoči prostovoljcev z vsega sveta. Njeno učenje je zabeleženo v knjigah ter avdio in video zapisih. Poiščite Gangajino spletno stran www.gangaji.org, preko katere se lahko povežete na njene spletne oddaje.

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 01.08.2018

Super knjiga! Priporočam

Super knjiga! Priporočam

Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija

Gangaji _

Vroča cena: 15,92 €

Prihranek: 3,98 € (20%)

Redna cena: 19,90 €

Oglejte si tudi