V vrečki ni artiklov.

.Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija

.Diamant v tvojem žepu - Odkrivanje tvojega resničnega sija Gangaji Toni Roberson

Knjiga Diamant v tvojem žepu izjemno jasno in z različnih vidikov obravnava samospoznanje in zlitje s seboj in življenjem. Resnica, ki se v njej odstira, je tista jedrna resnica, s katero so se v preteklosti srečali vsi veliki modreci, mistiki in učenjaki. Gre za resničnost izpolnitve in neizmernega obilja, ki živita v srcu vsakega človeškega bitja. Knjiga je dragocen prispevek k spoznanju kdo smo in zakaj smo tukaj.
 

Vroča cena: 18,91 €

Prihranek: 0,99 € (5%)

Redna cena: 19,90 €

Podrobnosti artikla

ISBN 978-961-200-062-2
Leto izdaje 2011
Število strani 243
Dimenzije 15,5 x 22,5
Avtor Gangaji Toni Roberson
Vezava Mehka
Izdal Ganeš

O avtorju

Gangaji je sodobna duhovna učiteljica, rojena v ZDA. Že od mladosti so jo zanimala vprašanja o bistvu in izvoru zavesti. Diplomirala je na Univerzi Mississippi in odkrivala najrazličnejša področja človekove eksistence.  Preskušala je številne pristope: psihoterapijo, astrologijo, vizualizacijo,  avtomatsko pisanje, ples, psihotropne substance. Raziskovala je budizem, prakticirala zen in Vipassana meditacijo, sodelovala pri vodenju Meditacijskega centra tibetanskega budizma ter med letoma 1981 in 1987 delala kot akupunkturistka na kliniki, ki jo je z možem ustanovila v San Franciscu.

Kljub relativno srečnemu življenju je ves čas v sebi čutila globoko neizpolnjenost. Po dolgoletnem iskanju je spoznala, da je ključni vzrok nepotešenosti preprosto dejstvo: nevednost o naši resnični naravi. S številnimi predavanji, srečanji in delavnicami po Evropi, ZDA, Kanadi, Avstraliji in Novi Zelandiji ohranja tradicijo duhovnega učenja Sri H. W. L. Poonje, učenca znamenitega Sri Ramane Maharšija. Njena spletna strani www.gangaji.org

Napišite svoj komentar

Povprečna ocena
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Vaša ocena
Cangura zlatnik Pridobite 100 zlatnikov za pisanje kvalitetnih komentarjev (opomba: komentarje bo potrjevalo naše uredništvo).

Ocene in komentarji

Gost

Objavljeno 01.08.2018

Super knjiga! Priporočam

Super knjiga! Priporočam

Oglejte si tudi