Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dihajte

Na zalogi
SKU
9789617001150
Dodaj v primerjavo
Cena 29,95 €

Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje. 

Dodaj na seznam želja

Pravilno dihanje

Preprosti revolucionarni 14-dnevni program za izboljšanje miselnega in telesnega zdravja. Miselne in telesne posledice modernega življenja, kot so povišan krvni tlak, spolna disfunkcija, prebavne težave in porušen imunski sistem lahko odpravimo z zavestnim nadziranjem svojega diha. Poleg tega lahko pravilno dihanje poveča nivo energije, pospeši celjenje ran, izboljša kognitivne sposobnosti in ohranja miselno ravnovesje.

Dr. Vranich vam pokaže, kako lahko preprečite stres in bolezen ter izboljšate splošno kakovost življenja s preprosto vadbo pravilnega dihanja, ki vam ne bo vzela več kot deset minut na dan. Dihajte združuje anatomijo, šport, psihologijo in čuječnost ter ponuja bralcu orodje, s katerim se lahko sam pozdravi od znotraj navzven, dih za dihom. Pravilno dihanje je pomembno za telo, zato knjiga vsebuje vaje pravilnega dihanja, ki jim je lahko slediti in bistveno izboljšajo nivo energije in miselno jasnost, vas pa naredijo bolj mirnega in srečnega. 

Nespečnost? Izginila. Tesnoba? Izginila. Brez vsakršnih zdravil. Neprijetni stranski učinki tablet za zniževanje pritiska? Izginili. Poceni in učinkovito preprečevanje srčno-žilnih bolezni, šibkega imunskega sistema, debelosti, bolečin v hrbtu in prebavnih težav? Ja. Se sliši predobro, da bi bilo lahko res? Globoko vdihnite in začnite verjeti. 

Sodobna znanost potrjuje, kar so generacije zdravilcev opazovale skozi stoletja prakse: zavestno pravilno dihanje lahko aktivira naravno sposobnost telesa, da preprečuje in zdravi bolezni.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617001150
Leto izdaje 2018
Število strani 224
Dimenzije 19,0 x 23,0
Vezava Trda
Izdal Založba BP
Avtor Belisa Vranich
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dihajte
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dihajte

Cena 29,95 €