Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dnevnik nekega angela, I. del

Na zalogi
SKU
978-961-7033-46-5
Dodaj v primerjavo
Cena 24,00 €

Zoa, dekle pod vrhom odraščanja, doživi nesrečo in se znajde tam, kjer naj bi se znašla šele dolga desetletja kasneje.

Dodaj na seznam želja

Angeli

Zoa, dekle pod vrhom odraščanja, doživi nesrečo in se znajde tam, kjer naj bi se znašla šele dolga desetletja kasneje... Med angeli.

Smo tukaj in zdaj. Živi, tvarni, snovni. Samoumevno, kajne? Saj drugače ne more biti. Tako sprejemamo življenje, kako pa naj bi bilo drugače? Brezskrbnost, sreča, veselje, mladost. Hja, vse lepo in prav. Lepo, dokler nas ne zaustavi razkladalna rampa naključnega dovoznega tovornjaka. Ali kaj podobnega. Potem se lahko hitro znajdemo tam ... tam onkraj.

Zoa je komaj 18 letno dekle, katero je ubila razkladalna loputa tovornjaka. In sedaj je postala angel. Trenutno piše svoj dnevnik med angeli v nebesih. Ne piše s svinčnikom na list ali na računlanik. Ne, snema nekakšne zgoščenke. Angeli so povsod okoli nje, goli, z nekakšno meglico okoli sebe. Kot vsi ostali angeli ima tudi Zoe polno spominov od "tam doli". 

Ob njej vedno bdi njen varuh Gabo, kateri pozna vse njene skrivnosti, vse njene misli. Ve, da je grešila, pa vendar so to majhni grehi, katere ji lahko oprostijo.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-7033-46-5
Leto izdaje 2018
Število strani 234
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Slavko Skarlovnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dnevnik nekega angela, I. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dnevnik nekega angela, I. del

Cena 24,00 €