Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dnevnik nekega angela, II. del

Na zalogi
SKU
9789617033472
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

Pot v onostranstvu se nadaljuje. Po njej hodi, leti ali vrši Zoa, angel nižje kategorije. Njena naloga iz prve misije ni bila v celoti dokončana. Ali pa je bila, a ji zdaj sledi drugi del. Težji.

Dodaj na seznam želja

Angeli

Pot v onostranstvu se nadaljuje.

Po njej hodi, leti ali vrši, kot pravi avtor, Zoa, angel nižje kategorije. Njena naloga iz prve misije (Dnevnik nekega angela, 1. del) ni bila v celoti dokončana. Ali pa je bila, a ji zdaj sledi drugi del. Težji.

Del, ki kot vidimo in spoznamo na koncu, lahko preide morda v tretjo razsežnost. Ker angelu nižje kategorije (Zoi) še ni uspelo združiti vseh treh izvenzemskih dimenzij, niti se ji še ni uspelo srečati z instanco Najvišjega, lahko torej pričakujemo, da se bo to nekoč zgodilo. Prav zanimivo bo čakati na razplet v onostranstvu!

Zoa je torej angel, ki je nedavno nazaj umrla v nesreči. Kot angel ima posebno nalogo. Na svet spodaj je poslala materialni dokaz, da Nebesa zares obstajajo. In prav tako da obstajajo Vice in Pekel, in bogovi in angeli. 

Zoa prebiva v zapredku v Genizi. Geniza je predstopnja Nebes, najverjetneje nekje med Zemljo in Luno. Geniza je kraj, kjer se shranjujejo sveta besedila. Nekakšna osnova vere. 

Zoa je eden od najnižjih angelov in zato še ni videla Njega. Vendar pa, tako kot vsi drugi angeli, Zoa snema svoje misli na nekakšne kasete in bi jih naj pošiljala na Zemljo. Prav tako pa je ob Zoe bdel angel Gabo. Ob njej je bila tudi Amber, katero je imela kot za svojo mamo.

Kmalu pa se ji pridružijo novi angeli. Ljudje, katerih je na Zemlji doletela strašna nesreča. Potopljena ladja s 470 potniki, prebežniki; sesuta stena v rudniku diamantov, poplave v Bangladešu, demonstracije v Boliviji... Vsi ti ljudje so postali angeli. Vendar kam jih bo nesla pot.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033472
Leto izdaje 2018
Število strani 178
Dimenzije 14,0 x 22,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Slavko Skarlovnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dnevnik nekega angela, II. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dnevnik nekega angela, II. del

Cena 22,00 €