Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dnevnik nekega angela, III. del

Na zalogi
SKU
9789617033489
Dodaj v primerjavo
Cena 22,00 €

V tretjem delu angel nižje kategorije Zoa spet rešuje situacije, enako in še bolj domiselno ter subtilno kot jih je v prejšnjih dveh delih.

Dodaj na seznam želja

Angeli

V tretjem delu angel nižje kategorije Zoa spet rešuje situacije, enako in še bolj domiselno ter subtilno kot jih je v prejšnjih dveh delih. V bistvu jih nadgrajuje. Nezavedno s svojim poslanstvom pravzaprav pere svoje in naše male zemeljske grehe, jih očiščuje v vicah.

Zgodba se zavrti do vrhunca in prevesi, ko ji (nižjemu angelu Zoi) uspe transport (morda bi bil izraz teleport primernejši) izbranih posameznikov s planeta Zemlje v prostranstva 'tam čez'. Z enim samim namenom, da se ljudje prepričajo, da obstajajo nebesa, vice, pekel. Da posledično izkoreninijo zlo, kar bo nato odplavilo greh. Potem ne bo pekla, ne vic, le še čista misel in občutek lebdenja v brezkončnosti – nirvana. Ostala bodo torej le nebesa.

A kot bomo videli, ima tudi ta smeli in srčni načrt Zoe svojo napako. Napako, ki jo človeški um težko dojame: Bog je ustvaril vse z razlogom, tudi greh in hudiča.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789617033489
Leto izdaje 2018
Število strani 211
Dimenzije 22,0 x 14,0
Vezava Mehka
Izdal Založba Primus
Avtor Slavko Skarlovnik
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dnevnik nekega angela, III. del
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dnevnik nekega angela, III. del

Cena 22,00 €