Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dobro jutro, zdravje

Na zalogi
SKU
978-961-288-150-4
Dodaj v primerjavo
Cena 33,00 €

Avtorica: Tajča Pavček

 

V knjigi Dobro jutro, zdravje, sem opisala svojo pot, kako sem premagala multiplo sklerozo.  Vodila vas bom po korakih, s katerimi lahko tudi sebe pripeljete do boljšega počutja in zdravja.  Ne čakajte na tako hude znake bolezni, kot so doleteli mene.  Vsak dan lahko delate majhne spremembe, ki vas bodo 100% vodile proti zdravju.

Zraven je priložen trans meditacijski CD, s katerimi boste postali bolj pozitivni, bolj srečni in s katerim boste lahko izboljšali svoje življenje.

Recenzija “Za vsako stvar, ki se nam v življenju zgodi, smo odgovorni sami.“ Skupaj s Tajčo se suvereno podpišem pod to trditev. Tajča je s korenito spremembo življenja, ki jo opisuje v knjigi, sprejela odgovornost za svoje življenje in premagala “neozdravljivo” bolezen. V knjigi Dobro jutro, zdravje, je odlično opisala vzroke za nastanek bolezni, signale, ki se pojavijo, preden bolezen zares izbruhne ter celosten pristop k (samo)zdravljenju: “Brez panike, kajti dokler ste živi, se da vse rešiti.” Knjiga je napisana lahkotno in sem jo prebrala na dušek, podkrepljena pa je z znanstvenimi raziskavami in referencami, ki omogočajo nadaljnje raziskovanje.

Iza Login

Kazalo:

Dokler smo živi, smo lahko popolnoma zdravi, čili in polni energije

Avtoimunska bolezen ali napad na samega sebe  Moja pot do avtoimunske bolezni  Potek zdravljenja  MULTIPLA SKLEROZA z vidika sodobne celostne medicine  7 stopenj bolezni  * izčrpanost  * zastrupljenost  * draženje  * vnetje  * gnojenje ali čiri  * strditev  * rak

7 korakov, ki vas bodo popeljali do zdravja  * razstrupljanje  * prehrana  * razvijanje sebe  * gibanje  * sonce, vir zdravja  * dihanje  * spanje  Dodatek: Trans meditacijski CD

Dodaj na seznam želja
Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 978-961-288-150-4
Leto izdaje 2017
Vezava Mehka vez. + CD
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dobro jutro, zdravje
Vaša ocena
Back to Top

Dobro jutro, zdravje

Cena 33,00 €