Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Dodatek k Tečaju Čudežev

Na zalogi
SKU
961-649-305-1
Dodaj v primerjavo
Cena 12,50 €
Psihoterapija je edina oblika terapije, ki sploh obstaja. Ker je bolan samo um, je lahko ozdravljen samo ta. Samo um potrebuje ozdravljenje. Vendar pa ni videti, da je tako, saj se manifestacije tega sveta res zdijo resničnost. Včasih je sposoben odpreti svoj um brez formalne pomoči, vendar mu to v tem primeru omogoči nega sprememba v zaznavi osebnih odnosov. Včasih pa potrebuje bolj strukturiran in poglobljen odnos z "uradnim" terapevtom. V obeh primerih pa je naloga psihoterapije ista: pacijentu mora pomagati spremeniti mišljenje o " resničnosti" iluzij. Psihoterapija (Namen, proces in praksa), Pesem molitve (molitev, odpuščanje, ozdravljenje).
Dodaj na seznam želja

Psihoterapija je edina oblika terapije, ki sploh obstaja. Ker je bolan samo um, je lahko ozdravljen samo ta. Samo um potrebuje ozdravljenje. Vendar pa ni videti, da je tako, saj se manifestacije tega sveta res zdijo resničnost.

Včasih je sposoben odpreti svoj um brez formalne pomoči, vendar mu to v tem primeru omogoči nega sprememba v zaznavi osebnih odnosov. Včasih pa potrebuje bolj strukturiran in poglobljen odnos z "uradnim" terapevtom. V obeh primerih pa je naloga psihoterapije ista: pacijentu mora pomagati spremeniti mišljenje o " resničnosti" iluzij. Psihoterapija (Namen, proces in praksa), Pesem molitve (molitev, odpuščanje, ozdravljenje)...

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 961-649-305-1
Leto izdaje 2004
Število strani 44
Dimenzije 12,9 x 19,7
Izdal Dlan
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Dodatek k Tečaju Čudežev
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Dodatek k Tečaju Čudežev

Cena 12,50 €