Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Domače zdravljenje hišnih ljubljenčkov

Na zalogi
SKU
9789616861472
Dodaj v primerjavo
Cena 24,90 €

Ob zdravljenju naših živali se z njimi zbližamo ter izboljšamo njihovo splošno počutje. V knjigi so opisani trije načini zdravljenja hišnih ljubljenčkov: polaganje rok, zdravljenje z diskom Polarix in zdravljenje s kristali oziroma kamni.

Dodaj na seznam želja

Hišni ljubljenčki

Zdravljenje hišnih ljubljenčkov nam omogoča, da se z njimi zbližamo, izboljšamo njihovo splošno počutje in jim omogočimo mir v času, ko to potrebujejo. V knjigi so opisani trije načini zdravljenja hišnih ljubljenčkov, ki jih avtorica Bara Hieng, magistra biotehnoloških znanosti, sama uporablja pri svojih hišnih ljubljenčkih: polaganje rok, zdravljenje z diskom Polarix in zdravljenje s kristali oziroma kamni.

Zdravljenje je presenetljivo lahko, ko se zanj odločimo. jišni ljubljenčki  vedo, kaj to je in od kod to prihaja, saj so one same veliki zdravilci.

Avtorica pravi:

»Nikoli nisem naletela na nobeno žival, ki ne bi bila odprta za zdravljenje. V sorodstvu z nami imajo živali moč in modrost, da drugi druge potrebujemo za izpolnitev naše usode. Seveda nam tudi veliko ponudijo za izboljšanje našega življenja v vsakdanjiku. Ko je povezava vzpostavljena, je povezava zdravilne energije trajna in tvori najmočnejšo možno vez med živaljo in človekom.«

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789616861472
Leto izdaje 2016
Število strani 208
Dimenzije 12,5 × 19,5
Vezava Mehka
Izdal Ara
Avtor Bara Hieng
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Domače zdravljenje hišnih ljubljenčkov
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Domače zdravljenje hišnih ljubljenčkov

Cena 24,90 €