Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Domišljija odkriva tvojo igrivost

Na zalogi
SKU
9789612889357
Dodaj v primerjavo
Cena 28,50 €

Knjiga, ki spodbuja otroško domišljijo, radovednost in ustvarjalnost, odraslim pa je pri roki, ko imajo mali nadobudneži preveč energije.

Dodaj na seznam želja

Igre

Knjiga je najbolj primerna za otroke med 4. in 12. letom starosti, a se z njo, ob pomoči odraslih, lahko igrajo tudi mlajši. Igre so zasnovane tako, da ponujajo nadgradnje ter s tem zagotavljajo učne in razvojne možnosti za otroke na različnih razvojnih stopnjah. Starši, stari starši, učitelji, varuške ali animatorji bodo v njej našli kupe idej, kako z najmlajšimi kvalitetno preživeti čas, otroci pa bodo ob odraščali, sklepali trdna prijateljstva in čas aktivno preživeli s prijatelji.

Vsebina:
• 99 iger razdeljenih na 9 poglavij;
• osnovna navodila z dodanimi idejami za zaplet in namigi, kako se lahko igraš po svoje,
• vse igre smo za boljšo predstavo tudi fotografirali,
• različne vrste iger, s katerimi bodo otroci razvijali različne veščine (fino in grobo motoriko, izoblikovali svoj socialni razvoj, razvili lastne kompetence in samopodobo, ter se pripravili na soočenje z različnimi situacijami in kasnejše izzive v življenju) nadgrajevali močna področja in dopolnjevali šibkejša, se učili in zabavali,
• pomoč in usmeritve za starše, učitelje, varuške, babice, dedke, strice, tete … kako zaposliti in animirati najmlajše in z njimi preživeti več skupnega časa,
• ideje in predloge za zabavne aktivnosti na rojstnodnevni zabavi, na poti na izlet, v deževnem vremenu, zunaj na travniku, na piknikih, na počitnicah.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789612889357
Leto izdaje 2020
Število strani 247
Dimenzije 22,5 x 22,5
Vezava Trda
Izdal Samozaložba
Avtor Tjaša Lončar
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Domišljija odkriva tvojo igrivost
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Domišljija odkriva tvojo igrivost

Cena 28,50 €