Deliti
X
Za brezplačno poštnino naročite še za 34,00 €.

Donosno zgodbarjenje

Na zalogi
SKU
9789619494400
Dodaj v primerjavo
Cena 20,00 €

Besede so mogočno orodje, s katerim lahko silovito gradite ali mahoma rušite. Bodite med peščico tistih, ki obvladajo poslovno zgodbarjenje in uporabite zgodbo, da dosežete hitreje, karkoli si želite.

Dodaj na seznam želja

Zgodbe

Če se želite naučiti navdihujočega in dinamičnega komuniciranja, ki bo spontano odpiralo srca in v poslih denarnice, potem je ta knjiga napisana prav za vas. Zgodbe so del naših življenj, potreba po njih je zapisana v človeški genom, zato smo tudi pri poslovanju odvisni od njih, pa če to želimo ali ne.

Zaradi čustvenih odzivov na zgodbo smo poleg tega, kako čutimo, pripravljeni spremeniti svoj način razmišljanja, delovanja in vedenja.

V knjigi vam bom pojasnil, kako lahko najhitreje pridete do zaupanja in povezanosti, naučili vas bom oblikovati sporočila, da bodo jasna, razumljiva in zapomnljiva, pa naj gre za zgodbe, ki jih boste uporabili pri vsakodnevni komunikaciji z obstoječimi ali potencialnimi poslovnimi partnerji, za notranje komuniciranje, zgodbo o vaši blagovni znamki, nativno oglaševanje ali za kakšno drugo obliko poslovne komunikacije.

Izvedeli boste, kaj je razlog, da zgodbarjenje deluje, razkril vam bom, kako poiščete zgodbe za dosego izbranih ciljev, kako jih zapišete in kako jih potem delite, da dobite to, kar si želite.

Več informacij
Is Featured Ne
ISBN 9789619494400
Leto izdaje 2020
Število strani 95
Dimenzije 14,7 x 21,0
Vezava Mehka
Izdal Društvo za razvoj inovativnega komuniciranja WOW Stories
Avtor Dušan Waldhüter
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Donosno zgodbarjenje
Vaša ocena
Back to Top
Sorodni izdelki

Donosno zgodbarjenje

Cena 20,00 €