V vrečki ni artiklov.

Doreen Virtue

Doreen Virtue izhaja iz družine metafizičnih zdravilcev. Je jasnovidna doktorica psiholoških in metafizičnih znanosti, ki v svojih knjižnih delih in na delavnicah dela s sferami angelov, elementarnih bitij in vnebovzetih mojstrov. Doreen predava po vsem svetu o temah, ki so povezane z njenimi knjigami, pojavila pa se je tudi v mnogih ameriških televizijskih oddajah. V slovenščini je izšlo že več kot 20 njenih knjig ter kart.

Doreen Virtue

Doreen Virtue je bila šarlatanka s pomočjo angelske terapije. Od leta 2017 se je Doreen Virtue preusmerila v krščanstvo in se odrekla svojim prejšnjim New Age dejavnostim. Je ena izmed le nekaj izbranih ljudi, ki lahko vidijo in komunicirajo z angeli, vključno z angeli varuhi, ki pazijo na vse nas. Dejansko ima Doreen Virtue impresivno, nepreverjeno zgodbo o tem, kako so ji angeli rešili življenje, ko so ji oboroženi roparji poskušali ukrasti njen avto. Angeli so ji rekli, naj kriči, in ona je kričala.

Doreen Virtue je diplomirala iz svetovalne psihologije na univerzi Chapman, doktorirala pa je filozofijo iz psihologije na univerzi California Coast.

Na leto izda več knjig o angelih. V začetku svoje kariere se je Doreen Virtue osredotočila na ljudsko-psihološko pisanje, predvsem na terapijo v odnosih.

Po mnenju Doreen Virtue smo vsi alkimisti tako ali drugače - ni jasno, kaj to pomeni, a zdi se, da navdušuje njene privržence. Številke imajo zanjo poseben pomen ali vibracije - številke, ki jih vidite na urah, registrskih tablicah in podobnem, pa sporočajo angelom. Zato bi morali prositi naše angele, naj pojasnijo pomen teh številk. Angeli poskrbijo, da se okoli nas pojavi določeno številčno zaporedje, tako da se osredotočimo na določene številke na vsakodnevnih predmetih. Če nenehno opažamo enaka zaporedja številk, nam angeli prek teh številk nekaj sporočajo. Če želite globinsko začutiti angelske številke, se lahko obrnete na Doreen Virtue in vam posredujejo njeno znanje o številkah.

Doreen Virtue se navdušuje nad indigo otroki in kristalnimi otroki in je zdaj našla nekaj še bolj izjemnega in posebnega, imenovanega "mavrični otroci". Ker so se ljudje razvili iz tistega, kar Doreen Virtue imenuje "podobne opici", kristalni otroci dokazujejo, da se človeštvo lahko razvija dalje. Kristalni in mavrični otroci so zelo občutljiv, morda se zdijo nekomunikativni in avtistični, vendar namesto tega resnično komunicirajo telepatsko. Doreen Virtue piše, da ji je duhovni svet med tem, ko je spala, povedal izjemne stvari o vseh teh čudovitih otrocih.

Poleg angelov in indigo otrok, je Doreen Virtue pisala o številnih drugih temah, vključno s čakrami, vilami, vzpostavitvenimi mojstri, zdravilci s kristali.

Dela Doreen Virtue: Znamenja od zgoraj, Prisluhnite angelom, Velika knjiga o angelskem tarotu, moj angel varuh, Angelski tarot, V 21 dneh izboljšajte sporazumevanje z angeli, Čudeži nadangela Mihaela, Čudeži zdravljenja nadangela Rafaela, Čarobna vilinska sporočila, Zdravljenje z vilami ... 

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani