V vrečki ni artiklov.

Dr. Douglas Graham

Dr. Douglas Graham je že vse življenje športnik in več kot 30 let presni vegan. Je svetovalec vrhunskih športnikov in trenerjev z vsega sveta. Strokovno je sodeloval z veliko športniki, najboljšimi na njihovem področju, ter s posamezniki iz sveta zabave in jim pomagal pri oživljanju in podaljšanju njihovih karier s prehrano, življenjskim slogom in edinstveno telesno vadbo.

Znan je tudi kot eden izmed očetov sodobnega presnojedskega gibanja. Svoje strategije za uspeh je delil z občinstvom na več kot 4000 dogodkih in srečanjih po vsem svetu. Na njegovih plenarnih predavanjih in seminarjih poslušalci dobijo dobro znanje, motivacijo in navdih. Bil je član upravnih odborov več kot ducata mednarodnih zdravstvenih organizacij.

Je avtor umetnosti priprave hrane “simply delicious” in direktor dogodka “Health & Fitness Week”, ki vsako leto na lepih lokacijah po vsem svetu zagotavlja vrhunske treninge na svetovni ravni in prehransko svetovanje za vse ljudi, ne glede na nivo njihove telesne vadbe. Je živ dokaz, da je uživanje nepredelane, sveže, zrele, surove in ekološko pridelane hrane način prehranjevanja, ki vodi do odličnega zdravja in vitalnosti.

Spletna stran dr. Grahama: https://www.foodnsport.com/

PREBERITE INTERVJU z dr. Douglasom Grahamom >>

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani