V vrečki ni artiklov.

Dr. Jan Yager

Dr. Jan Yager je strokovnjakinja za prijateljstvo, učiteljica in nagrajena pisateljica, avtorica 31 knjig o prijateljstvu. Poleg tega je dr. Yagerjeva tudi inštruktorica prijateljstva, njeni klienti so iz celega sveta - ZDA, Evrope in celo Avstralije. 

Predavala je na mnogih fakultetah in univerzah, med drugim na Penn State, The New School, Temple University, St. John’s University, New York Institute of Technology in pred nazadnje na University of Connecticut.

Dr. Jan Yager

Dr. Jan Yager je sociologinja, svobodna pisateljica, trenerka in govornica.  Poučuje tudi na univerzah Baruch in William Paterson.

Dr. Jan Yager ima magisterij iz kazenskega pravosodja, doktorat in podiplomsko delo iz umetnostne terapije, kkjer je prejela nagrado Študentka umetnosti leta. Obiskovala je tečaje pisanja leposlovnih del in pomagal pri urejanju in objavljanju v založniškem programu NYU.

Dr. Jan Yager je napisala več kot 50 knjig, prevedene v 34 jezikov; nekatere izmed njih so bile tuid nagarjene.

Najbolj poznana dela dr. Jan Yager: Ko prijateljstvo boli, Abandon or Wound You, Work Less, Do More, Productive Relationships,  Friendshifts,  Business ProtocolEffective Business and Nonfiction Writing125 Ways to Meet the Love of Your LifePut More Time on Your …

Dr. Jan Yager se je pojavila v oddajah: The View, Today Show, Good Morning America, CBS This Morning, CNN, NPR in drugih večjih oddaj .

Kot strokovna govornica dr. Jay Yager vodi urne ali celodnevne delavnice in seminarje v podjetjih in agencijah po ZDA, v Indiji, na Japonskem, na Nizozemskem, Novi Zelandiji in Združenem kraljestvu.

Če ima kdo vprašanje glede prijateljstva, delovnih odnosov, upravljanja s časom, objavljanja publikacij ali človekovih pravic, se lahko na dr. Jan Yager obrne tudi preko telefona, po e-pošti ali osebno pri njej.

Več o avtorici si lahko ogledate na uradni spletni strani: https://www.drjanyager.com

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani