V vrečki ni artiklov.

Dr. Jill Weber


Dr. Jill Weber je klinična psihologinja z več kot 15 let izkušnjami z zdravljenjem otrok in odraslih s tesnobo v svoji zasebni psihološki ordinaciji, pomaga pa tudi pri depresiji, odpravljanju nenadzorovane jeze, napadih panike, nizki samopodobi in podobnih težavah. Piše blog za revijo s psihološkimi članki Psychology Today in članke za revijo USA Today ter časopis The Washington Post, v goste pa so jo kot strokovno komentatorko povabili tudi že na CNN. Dr. Webrova je avtorica serije knjig o formuli za odnose, The Relationship Formula Series, v katerih je govora tudi o tem, kako si okrepiti samozavest, ustvarjati tesnejše odnose s soljudmi in prepoznavati toksične odnose. Za več informacij o njej obiščite njeno spletno stran www.drjillweber.com.

Jill Weber

Jill Weber je leta 2003 doktorirala iz psihologije. Kot klinična psihologinja dela v Washingtonu in Virginiji. Jill Weber se je specializirala za pomoč odraslim, mladostnikom in parom.

Na svoji poklicni poti se je Jill Weber srečala s široko paleto psiholoških motenj - razpoloženjske motnje,  anksiozne motnje, samopodobo, obvladovanjem jeze, komunikacijo med starši in mladostniki, samopoškodovanji, težavami najstnika / mladostnika, obvladovanjem stresa, pa tudi odnosom in zakonsko zvezo.

Jill Weber vodi zasebno prakso, deluje pa tudi na naslednjih področjih: psihološke ocene, psihoterapija, pomoč v svetovalnih centrih in centrih za duševno zdravje.

Poleg zasebne prakse deluje kot osebni psiholog v centrih za duševno zdravje okrožja Fairfax, na podiplomski tečajih psihologije pa poučuje kot izredna profesorica.

Jill Weber se zavzema za to, da bo še naprej delovala v praksah in raziskavah, ki podpirajo uporabo posebnih pristopov zdravljenja v psihologiji.

Sodelovala je v raziskovalnih projektih, ki preučujejo čustvena doživetja mladostnikov in kako nanje vplivata tako spol kot okolje. Poleg tega je Jill Weber opravila raziskavo o učinkovitosti dialektične vedenjske terapije pri zmanjševanju vedenja, kot je samopoškodovanje.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani