V vrečki ni artiklov.

Dr. John F. Demartini

John Demartini je avtor številnih knjižnih uspešnic. Poklicno pot je začel kot kiropraktik, zdaj je predavatelj svetovnega slovesa, ki svetuje številnim podjetjem in posameznikom. Ustanovil je šolo Concourse of Wisdom School of Philosophy and Healing. Na poti raziskovanj univerzalnih principov življenja in zdravja je prebral več ton knjig, pridobil spoznanja številnih znanstvenih in humanističnih disciplin ter prepotoval ves svet. 

Svojo metodo za osebnostno preobrazbo avtor razvija in uspešno uporablja že 40 let. Utemeljil jo je na spoznanjih fizike, filozofije, teologije, metafizike, psihologije, astronomije, matematike, nevrologije in fiziologije. Zdi se, da je z Demartinijevo metodo mogoče vplivati na delovanje hipotalamusa, amygdale in limbičnega predela možganov, kjer so sedeži najprimitivnejši čustvenih vzgibov - strahu, krivde, empatije ter jeze in agresivnosti. 

Svoje pristaše ima že v 58 državah sveta. Milijoni so že preskusili učinkovitost njegovega pristopa k uveljavljanju življenjskih sprememb. V zadnjih letih z Demartinijevo metodo seznanjajo tudi socialne delavce, policiste, psihoterapevte, zdravstvenike, finančnike idr.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani