V vrečki ni artiklov.

Dr. Judith Orloff

Dr. Judith Orloff je psihiatrinja, empatinja in intuitivna zdravilka, ki predava na Fakulteti za klinično psihiatrijo Univerze UCLA v ZDA. Združuje bisere klasične zahodne medicine z najsodobnejšimi spoznanji o intuiciji, energiji in duhovnosti.

Specializirala se je tudi za zdravljenje empatov in zelo občutljivih ljudi v svoji zasebni ordinaciji. Iz dna srca verjame, da mora medicina v prihodnosti vključiti vso zgoraj našteto modrost v doseganje celostnega dobrega počutja človeka. Nastopila je v TV oddaji The Today Show in na TV postaji CNN ter pisala za revijo Oprah Magazine in časnik USA Today. Kot govornico so jo povabili v goste Združenje ameriških psihiatrov, na Srečanje najvplivnejših žensk po mnenju revije Fortune in v prostore družbe Google.

Dr. Judith Orloff

Dr. Judith Orloff se je rodila v Pensilvaniji. Odraščala je v Beverly Hillsu, kjer je, kot je priznala v kasnejših letih, že kot otrok doživljala močne intuicije. Leta 1979 je doktorirala iz medicine na Univerzi v Južni Kaliforniji. Leta 1980 pa je končala medicinsko pripravništvo v veteranski bolnišnici Wadsworth v Los Angelesu.

Dr. Judith Orloff je bila zaposlena v velikih bolnišnicah, vendar je leta 1983 v Los Angelesu odprla svojo zasebno prakso, kjer vodi tudi delavnice o povezavah med medicino, intuicijo in duhovnostjo. Praksa je specializirana za zdravljenje empatij in občutljivih ljudi.

Svojo prvo knjigo Second Sight je dr. Judith Orloff objavila leta 1996. V knjigi trdi, da ima drugačen pogled, in za opisovanje uporablja energijsko psihiatrijo. Razlaga, kako je  prepoznala in nato končno sprejela svoj dar intuicije. Judith Orloff je napisala še tri knjige; uspešnica iz leta 2009 Emotional Freedom je uspešnica New York Timesa in je bila prevedena v 15 jezikov.

Dr. Judith Orloff ima govore na zdravstvenih šolah, bolnišnicah, Ameriškem psihiatričnem združenju, ter na alternativnih in tradicionalnih zdravstvenih forumih.

S preoblikovanjem bistva psihiatrije, dr. Judith Orloff trdi, da vsak od nas v sebi skriva prirojeno intuitivno inteligenco, katera nam lahko pomaga zdraviti  in preprečiti bolezen. Kljub temu sta intuicija in duhovnost vidika naše modrosti, ki se običajno ne ločita od tradicionalne zdravstvene oskrbe.

Dr. Judith Orloff dokazuje, da povezave med fizičnim, čustvenim in duhovnim zdravjem ni mogoče zanemariti

Knjiga Vse, kar morate vedeti, če ste empat je neprecenljiv vir, ki pomaga občutljivim ljudem razviti zdrave mehanizme za obvladovanje, ne da bi pri tem doživeli utrujenost ali izgorelost. Empati lahko v celoti poosebljajo svoje darove intuicije, ustvarjalnosti in sočutja. Za dokončanje trilogije o empatiji, je dr. Judith  Orloff napisala tudi knjigi  Thriving as an Empath in The Empath’s Empowerment Journal.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani