V vrečki ni artiklov.

dr. med. Mary Neal

Ortopedska kirurginja dr. med. Mary Neal je avtorica prve knjige iz seznama uspešnic New York Timesa, V nebesa in nazaj. Kot rezultat njenega obsežnega izobraževanja na področju medicine je bila Mary velik skeptik, preden se je utopila na reki v Južni Ameriki. Ta izkušnja je za vedno spremenila njen pogled na življenje. V času smrti je izkusila čisto božjo ljubezen in se naučila zaupati resnici v vseh božjih obljubah.

Mary Neal

Mary Neal se je rodila in odraščala v Michiganu in je diplomiral na univerzi v Kentuckyju, preden je obiskovala medicinsko šolo UCLA. Zaključila je izobraževanje iz ortopedske kirurgije na Univerzi v Južni Kaliforniji. Nato je Mary Neal živela na Švedskem, Švici in v Los Angelesu, kasneje pa je opravila še specialno usposabljanje za operacije hrbtenice. Mary Neal sedaj vodi zasebno prakso.

Trenutno Mary Neal živi in ustvarja v Wyomingu, kjer z družino uživa v vsem, kar ponuja svet na prostem, zlasti v smučanju, kolesarjenju, čolnarjenua in pohodništvu.

Mary Neal je certificirana ortopedska kirurginja, ki je utonila med vožnjo s kajakom po južnoameriški reki. Doživela je življenje po smrti. Šla je v nebesa in nazaj, se pogovarjala z Jezusom in izkusila božjo ljubezen. Na Zemljo so jo vrnili z določenimi navodili za delo, ki jih mora Mary Neal še opraviti. Njeno življenje je bilo napolnjeno z čudeži in Božjim posredovanjem. Zgodba Mary Neal daje razlog za življenje z vero in je zgodba o upanju.

Kot gostja je Mary Neal nastopila v največjih televizijskih in radijskih oddajah, dokumentarcih in časopisnih člankih, svojo zgodbo in globoke uvide pa je delila z ljudmi po vsem svetu.

V upanju, da bodo njena opazovanje in praktični nasveti pomagali tudi drugim razviti zaupanje, zaradi katerega bodo živeli izpolnjujoče življenje, je napisala svojo drugo prodajno uspešnico, 7 lekcij iz nebes.

Naraščajoče Padajoče
po strani

Naraščajoče Padajoče
po strani